Ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου: Θέλουν να μας αφανίσουν, καλούμε τους υπευθύνους να πάρουν τα μέτρα τους

1337

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Διδυμοτείχου για τη διαιτησία του κ. Δρακίδη, η διοίκηση της ΑΕΔ αλλά και οι παίκτες είναι αισθάνονται (και όχι άδικα) ότι τους κλέβει τον ιδρώτα με τα απαράδεκτα σφυρίγματά του.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής μας ήταν η χθεσινή και, πλέον, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μιλήσουμε και να πούμε κάποιες αλήθειες.Η ανοχή, η υπομονή και η πιστή μας πως όλα είναι τυχαία, και όχι ότι έγιναν με δόλο, εξαντλήθηκε . Για αυτό και κάνουμε ξεκάθαρο με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υπονομεύσει την προσπάθεια που οργανωμένα και μεθοδευμένα γίνεται τόσα χρόνια στην ομάδα μας.

Η μοναδική ομάδα από την πιο ακριτική περιοχή της χώρας μας που με χίλια βάσανα από πολλές πλευρές στέκεται με αξιοπρέπεια στην Γ εθνική κατηγορία . Διαιτησίες σαν την χθεσινή του Κου Δρακιδη, που μετά τον αγώνα με τον Ξηροποταμο επανήλθε δριμύτερος στον χθεσινό αγώνα με το Άβατο να ολοκληρώσει το έργο του, που μάλλον είχε αφήσει ημιτελές, αποτελούν ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μας βάζουν δυστυχώς σε σκέψεις πονηρές πως, ίσως, δεν είναι όλα τόσο αθώα στην κατηγορία μας .

Από την πλευρά μας σαν διοίκηση της Α.Ε.Διδυμοτειχου, μιας εκ των ιστορικότερων ομάδων της πατρίδας μας, ξεκαθαρίζουμε πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μειώσει την προσπάθεια που γίνεται, την λαχταρά μιας ολόκληρης πόλης για ποδόσφαιρο, για διάκριση, για επιτυχία.

Καλούμε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική αρχή να πάρει τα μετρά της, ώστε να εκλείψουν διαιτησίες τύπου Δρακίδη, τυχάρπαστων τυχοδιωκτών που προσπαθούν να κτίσουν καριέρες εις βάρος ομάδων και ανθρώπων που το μοναδικό που κάνουν είναι να προσπαθούν για το καλό και την ανάδειξη του τόπου τους.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ως εδώ και μην παρέκει .

Με εκτίμηση Δ.Σ Α.Ε.Διδυμοτείχου