Μουσική συνάντηση το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

932

Μια πρωτοβουλία μιας ομάδας μουσικών της Αλεξανδρούπολης που πιστεύουν ότι η μουσική είναι ζωή, ότι μπορεί να προσφέρει στον άνθρωπο το κάλλος και την αρμονία, ότι μπορεί να μας κάνει να αποδράσουμε από τα δύσκολα και τετριμμένα.
Έτσι ορίζουμε την Μουσική Συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στον Πλατανότοπο Μαΐστρου το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, 7 το απόγευμα.

Με στόχο μας την δημιουργία μίας συλλογικότητας, “αυτί” και “φωνή” μας, εντός σε όλες της κοινωνικές δομές του τόπου, για την εξάπλωση και την προαγωγή της μουσικής παιδείας στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή, σε όλες τις εκφάνσεις και τα ρεύματα της.
Ξεκινάμε αυτό το “ταξίδι” μας, καλώντας όλους εσάς τους μουσικούς ή φίλους αυτής για μία Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης, με μουσικές και “πηγαδάκια”, με ζυμώσεις αλλά και μεταστοιχειώσεις, γιατί το νόημα είναι στο “ταξίδι” και όχι στον προορισμό.
Φέρνουμε τα μουσικά όργανα μας, με σκοπό να δημιουργηθούν αυτοσχέδια jamαρίσματα και όμορφες ηχητικές προσεγγίσεις και πάνω από όλα να περάσουμε “καλά” όπως εμείς ξέρουμε και θέλουμε.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Ελάτε, να γνωρίσετε και να μιλήσετε με εμάς, να ακούσετε τα μελλοντικά σχέδια μας και γιατί όχι να συμπορευτούμε μαζί σ’ αυτό το κοινό όραμα το οποίο ξεκινάει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, με την συμμετοχή σας σε ένα πολιτιστικό δρώμενο που θα μείνει αξέχαστο στην μνήμη όλων.

Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα. Το ίδιο και τα κατοικίδια ζωάκια. Ο χώρος ενδείκνυται.

Πληροφορίες:
Χρήστος Δούκας – τηλ. 6976488448