Αλεξανδρούπολη: Ξηλώνονται οι έξι κεραίες κινητής τηλεφωνίας από το σχολικό συγκρότημα

1381
Τελικά θα απομακρυνθούν  οι κεραίες κινητής που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα τρία σχολικά συγκροτήματα και συγκεκριμμένα στην διασταύρωση των οδών Οψικίου και Στρατηγού Σαράφη 

Αφού λοιπόν ξεσηκώθηκαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και κάτοικοι της περιοχής, ο δήμαρχος κ. Λαμπάκης ανακοίνωσε την απομάκρυνσή τους. Μία ανακοίνωση που ήρθε μετά από επιστολή που δέχθηκε από την Wind.

Στην επιστολή ο Διευθυντής επικοινωνίας της Wind, αναφέρει πως η απομάκρυνση θα γίνει στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και καθαρά για ψυχολογικούς λόγους το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Λαμπάκης δήλωσε: «Σαν θεσμικοί φορείς προσπαθήσαμε και εμείς από την πλευρά μας να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις επίλυσης αυτού του τεράστιου προβλήματος το οποίο αφορά εγκατάσταση έξι κεραιών κινητής τηλεφωνίας ανάμεσα σε τρία σχολικά συμπλέγματα  με περίπου 3.000 μαθητές, με αποστάσεις οι οποίες ξεκινούν το λιγότερο από 37,5μ και φθάνουν μέχρι τα 27 μ.» και τόνισε πως «οι αντιδράσεις και οι κινητοποιήσεις όλων έφεραν αποτέλεσμα και το θέμα έχει λήξη».