Βόλλεϋ: 2η θέση για τις ακαδημίες του Αθλου Ορεστιάδας σε τουρνουά στην Βουλγαρία.

1157

Την 2η θέση κατέκτησαν οι αυριανοί βολειμπολίστες του Άθλου Ορεστιάδας σε τουρνουά βόλλεϋ που διεξήχθη στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Το τουρνουά είχε Βαλκανικό χαρακτήρα με ομάδες από Τουρκία,Ρουμανία, Βουλγαρία και φυσικά την Ελλάδα.

Οι μικροί αθλητές μας έδειξαν για άλλη μια φορά το δρόμο ώστε να καταλάβουμε, οτι στον αθλητισμό δεν υπάρχουν σύνορα και οτι οι τέσσερις χώρες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Ο προπονητής του Άθλου Θεόδωρος Χουσίδης δήλωσε στο inevros.gr :

Θα ήθελα να πω πως ήταν ένα πολύ σημαντικό και επιτυχημένο τουρνουά από τη γειτονική μας χώρα που ο σκοπός του ήταν η προβολή και η ανάπτυξη του βόλλευ στα τμήματα μικρών ηλικιών! Ως προπονητής του Άθλου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την συμπεριφορά των παιδιών, τόσο αγωνιστική όσο και εξωαγωνιστικη. Καταφέραμε να τερματίσουμε στη 2η θέση ανάμεσα σε 4 ομάδες κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς αν αναλογιστούμε φυσικά ότι συμμετείχαν και οι 2 καλύτερες ομάδες Παμπαίδων της Βουλγαρίας.

Το πολύ θετικό ήταν ότι γίνανε και κάποιες επαφές με όλες τις ομάδες που συμμετείχαν (Ρουμανίας, Βουλγαρίας και Τουρκίας) έτσι ώστε να συνεργαστούμε στο μέλλον στα τμήματα ανάπτυξης. Από τη μεριά μου θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την βουλγαρική ομοσπονδία για την άψογη διοργάνωση, όπως επίσης και την εταιρία razvitie για την πολύτιμη βοήθεια της σε όλο το τουρνουά!