Έβρος Σουφλίου:Το μήνυμα του Μούχλια

1080
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο f/b, ο προπονητής του ΑΣΑ Έβρου Σουφλίου, Νίκος Μούχλιας και ομοσπονδιακός προπονητής στους Παμπαίδες, έστειλε το δικό του μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, μετά την ήττα της Θρακιώτικης ομάδας του στο μπαραζ ανόδου από τον Αρχέλαο Κατερίνης.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«… Προς την «παλιά φουρνιά» αθλητών του συλλόγου : να είστε περήφανοι για το σύλλογό σας, περήφανοι που είστε μέλη του αφιλοκερδώς και να μπαίνετε πάντα στο γήπεδο με το κεφάλι ψηλά…..

Προς την «νέα φουρνιά» αθλητών: ελπίζω μέσα από το γήπεδο να εφοδιαστείτε για την υπόλοιπη ζωή σας με επιμονή, υπομονή, σεβασμό και να σας καμαρώνουν οι γονείς σας. Εύχομαι ακόμη να «ζυγίζετε» συμπεριφορές και να κρατάτε αυτές που σας ταιριάζουν και σας ευχαριστούν, τις υπόλοιπες….να πάνε στην ευχή της Παναγίας……

Προς τους γονείς των παιδιών….να είστε περήφανοι γι ‘αυτά όπως και να αγωνίζονται , ότι αποτέλεσμα και να φέρουν, όσο ψηλά φτάσουν να τα στηρίζετε, στο γήπεδο προσπαθούν, ιδρώνουν!!!….μην τα μπερδεύετε με άσχημα πράγματα, είναι κρίμα!!! Θα είμαι πάντα διαθέσιμος στον καθένα σας για οτιδήποτε χρειαστεί, όχι όμως για τεχνικά θέματα του βόλεϊ.

Εκεί ο καθένας στην ειδικότητά του, προσωπικά δεν είμαι καλός στο τραγούδι π.χ, έτσι και εσείς δεν είστε γνώστες στο προπονητικό κομμάτι του αθλήματος …ο καθένας αυτό που ξέρει και όχι αυτό που νομίζει ότι ξέρει…
και τέλος προς «ειδικούς» του καφενέ και τους «ευκολάκηδες»…venceremos!!!!!!!

Πηγή