ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

892

Με αφορμή την κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας στα κεντρικά αναχώματα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα συνάντηση αντιπροσωπείας του διοικητικού συλλόγου με τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου κύριο Πετροβιτς , παρουσία και του περιφερειακού συμβούλου κυρίου Βενετίδη .
Εγινε ενας εποικοδομητικός διάλογος ανάμεσα στης δυο πλευρές και αποφασίστηκε της επόμενες ημερες Γκρειντερ της νομαρχίας να αναλάβει την συντήρηση των κεντρικών αναχωμάτων .

Επισης έγινε σύσκεψη με τον αντιδήμαρχο Φερων κύριο Γκοτση ,στον οποίο τέθηκε ξεκάθαρα απο την πλευρά μας οτι η αγροτική οδοποιία στον δήμο ειναι σε άθλια κατάσταση !!!
Ζητήθηκε :
Καλύτερος συντονισμός και οργάνωση στην λειτουργία τον μηχανημάτων έτσι ώστε να γίνει ποιο αποτελεσματική δουλεια αλλα και να σταματήσει η άσκοπη μετακίνηση και επιβάρυνση μηχανήματων και οδηγών !!
Να επιταχυνθούν και να συντονιστούν καλητερα οι διαδικασίες και οι χρόνοι δημοπρασίας και υλοποιήσεις του έργου της αγροτικής οδοποιίας .
Να σταματήσει το Γκρειντερ να αναλώνεται σε δουλειές που δεν ειναι καν στης προδιαγραφές του κατασκευαστη του μηχανήματος ( ξύσιμο και καθαρισμό πεζοδρομίων ) και να επικεντρωθεί στης πραγματικές λειτουργίες του !!!
Τελος τονίσαμε οτι ειναι τουλάχιστον απαράδεκτο ενα μηχάνημα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ ,ενα μηχάνημα που το πλήρωσαν οι πολίτες του δήμου απο το υστέρημα τους ((Γκρειντερ ))να ειναι παροπλισμένο σε ακινησία πάνω απο ενα χρόνο εξαιτίας μιας μικρής βλάβης και απαιτήσαμε την άμεση αποκατάσταση της βλάβης και συντήρησης του μηχανήματος !!

Αποφασίστηκε ο καλύτερος συντονισμός όλων των πλευρών και η επιτάχυνση των έργων συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας .