ΕΣΠΕΘΡ: Α.Σ.Α ΈΒΡΟΣ Σουφλίου Σημείωσαν άλλη μια νίκη αλλά… είχαν το μυαλό τους αλλού

1375

Ο Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Α.Ε. Κομοτηνής για τη 10η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής Γυναικών στο κλειστό του Σουφλίου

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου έγινε η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Γυναικών του Ανατολικού Ομίλου. Ο αγώνας ξεκίνησε όπως είχε προγραμματιστεί στις 16:00. Οι παίχτριες του Έβρου Σουφλίου παρόλο που γνώριζαν από πριν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης που είχε προηγηθεί το μεσημέρι, ανάμεσα στον Φοίνικα Αλεξ/πολης και στις Αμαζόνες Μαΐστρου, αγωνίστηκαν κανονικά και κατάφεραν να σημειώσουν ακόμα ένα «τρίποντο νίκης».

Η νίκη ήρθε με 3-0 απέναντι στην αήττητη μέχρι πριν ομάδα της Α.Ε. Κομοτηνής. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γυναίκες του Σουφλίου στον 1ο γύρο είχαν καταφέρει κερδίσουν 2 σετ και να πάρουν 1 πολύτιμο βαθμό μέσα στη δύσκολη έδρα της Κομοτηνής.

Πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πολύ καλού φίλαθλου «Σταμάτη Μούτλια».

Οι παίχτριες του Σουφλίου παίζανε με μαύρο χρώμα στη στολή τους και φυσικά ήταν εμφανώς καταβεβλημένες λόγω του θανάτου που είχε προηγηθεί.

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Τσιακμάκης Παναγιώτης): Γερουλίδου (c), Βελικτσή, Δεληγιάννη, Κάλφα (λ), Κουτσούλα, Μίτσκα, Νινούδη (λ), Παπαλιά, Πρεπούδη, Τάσιου, Τσακαλδήμη, Τσιαμίτα.

Μετά τέλος του αγώνα η αρχηγός του Σουφλίου, Γερουλίδου Δέσποινα μας είπε τα εξής:

Η σημερινή νίκη είχε ιδιαίτερη σημασία για εμάς. «Θέλουμε να την αφιερώσουμε σε έναν Άνθρωπο, Φίλαθλο, Φίλο που δυστυχώς για όλους μας έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας, τον ’’Σταμάτη Μούτλια’’ που ήταν στο πλευρό μας πάντοτε, όπου κι αν τον χρειαζόμασταν».

Ανταπόκριση  από  το  Σουφλί:  Νίκος  Γκούντλης