Αλεξανδρούπολη: Δυο χιλιάδες καρναβαλιστές ξεφαντώνουν στην Αποκριάτικη παρέλαση

856
Περίπου 2.000 καρναβαλιστές θα συμμετέχουν στην φετινή παρέλαση που διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Τα πληρώματα που συμμετέχουν είναι είκοσι πέντε ,ενώ για πρώτη φορά θα ενσωματωθούν και δυο άρματα τα οποία δημιούργησαν εθελοντές με επίκαιρα θέματα.

Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί αύριο (Σάββατο) στις 3.00 μ.μ. με σημείο εκκίνησης τη Λ. Δημοκρατίας 244 (μπροστά από την τράπεζα). Στο σημείο αυτό θα υπάρχει face painting για μικρούς και μεγάλους ενώ κατά μήκος της λεωφόρου οι μασκότ δημοφιλών ηρώων θα παρασύρουν τους επισκέπτες στο χορό. Η παρέλαση θα καταλήξει στις 4μμ στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας όπου θα στηθεί ένα μεγάλο πάρκο με ζωντανή μουσική, τραγούδι και πολύ χορό.
Από το ύψος της Τζαβέλα μέχρι και το πάρκο Ανεξαρτησίας η Λ. Δημοκρατίας από τις 12 το μεσημέρι θα είναι κλειστή για τα οχήματα.

Eχτές κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Αγοράς, Στέλιος Βραχιόλογλου κάλεσε τους δημότες και τους επισκέπτες να κατέβουν στο κέντρο και να διασκεδάσουν ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα τους.

ert.gr