ΕΣΠΕΘΡ: Διπλό τίτλου στο ντέρμπι της Καβάλας για τον Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου

1055

Μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα του Α.Ο. Καβάλας σημείωσε ο Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Ανδρών

Στο γήπεδο της Καλαμίτσας είχαμε ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στον Α.Ο. Καβάλας και τον Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου. Μέσα σε μια δύσκολη έδρα ο Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 3-2 σετ και να πάρει τους 2 υπερπολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο σετ επικράτησε η φιλοξενούμενη ομάδα· αυτή του Σουφλίου με 22-25 μέσα σε 27΄. Στο δεύτερο σετ αντέδρασαν οι γηπεδούχοι και ισοφάρισαν σε 1-1 σετ και 25-23 σε 27΄ αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να υπνωτίσουν τους φιλοξενούμενους και πήραν το τρίτο σετ με 25-13 σε 21΄ και 2-1 σετ. Αυτό αποδείχτηκε όμως ισχνό προβάδισμα, διότι αφύπνισε και πείσμωσε περισσότερο τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ισοφάρισαν με τη σειρά τους στο τέταρτο σετ σε 2-2 και 19-25 σε 23΄.

Στο τάι μπρέικ η μεγάλη αντεπίθεση συνεχίστηκε και βρήκε τους παίχτες του κ. Μούχλια να κερδίζουν με 10-15 σε 10΄ δείχνοντας σε όλους ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη την οποία και επάξια πήραν.

Τα σετ: 2-3 (22-25, 25-23, 25-13, 19-25, 10-15) σε 115΄.

Διαιτητές:  1ος  Στεργιόπουλος,  2ος  Δήμου

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ  (Μορφίδης Γιώργος): Μαγκαβέτσος, Παπανικολάου, Αϊβαζίδης (c), Ξανθόπουλος, Δημητριάδης, Σαχινίδης (λ), Σαράφης, Παπαδόπουλος Θ. (λ), Κόνσολας, Καλανταρίδης, Ανδαβόγλου, Αφάνας, Παπαδόπουλος Α., Βαρτζής.

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας Νίκος): Κοτσάνης  (c), Αλεξούδης Ιασ., Αλεξούδης Κων., Γκουδούλας, Κάβουρας, Κάλφας (λ), Κεσούδης, Κουτσούλας, Ντούμας, Παπαδημητρίου Χαρ., Πατσιάς (λ), Σαρδανίδης.

Ανταπόκριση  από  το  Σουφλί:  Νίκος  Γκούντλης