Σοκαριστικά βίντεο από την επίθεση στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης

1069
Κραυγές και σκηνές πανικού, εικόνες φρίκης μέσα από το κέντρο διασκέδασης Reina, που έβαψαν με αίμα τις πρώτες ώρες του νέου χρόνου στην Κωνσταντινούπολη.

https://youtu.be/WRof1fFaTH0

Όσο περνούν οι ώρες, στο διαδίκτυο πολλαπλασιάζονται τα βίντεο που δείχνουν σκηνές από την τρομακτική βραδιά στο γνωστό κλαμπ της Πόλης. Σκηνές που σοκάρουν, που κόβουν την ανάσα και σκορπίζουν θλίψη για το χαμό δεκάδων ανθρώπων, που βγήκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς για να διασκεδάσουν και να υποδεχθούν το νέο έτος.

«Διασκεδάζαμε. Ξαφνικά άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν. Ο σύζυγός μου είπε, μην φοβάσαι, και με κάλυψε με το σώμα του. Άνθρωποι έτρεχαν από πάνω μου. Ο σύζυγός μου τραυματίσθηκε σε τρία σημεία», είπε στην εφημερίδα Hürriyet θαμώνας του Reina.

«Κατάφερα να σπρώξω και να βγω έξω, ήταν τρομερό», είπε ακόμη και πρόσθεσε ότι είδε ανθρώπους βουτηγμένους στο αίμα και ότι της φάνηκε πως οι ένοπλοι ήταν τουλάχιστον δύο.

https://youtu.be/x_ARpHAAVd8

Το κλαμπ Reina είναι ένα από τα πιο γνωστά της Κωνσταντινούπολης και επιλέγεται τόσο από τους Τούρκους όσο και από τους ξένους. Βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη περιοχή Ortakoy και είναι κάτω από μία από τις τρεις γέφυρες του Βοσπόρου. Την ώρα της επίθεσης εκτιμάται ότι στο μαγαζί βρίσκονταν τουλάχιστον 600 άτομα ενώ για να μπει μέσα ο δράστης πυροβόλησε τον αστυνομικό που ήταν στην είσοδο.

https://youtu.be/yfYEU22O23U

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για ένα από τα 39 θύματα
Οι νεκροί από το μακελειό στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης έχουν φτάσει τους 39. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ένας φρουρός που στάθηκε τυχερός στις επιθέσεις της 10ης Δεκεμβρίου, αλλά ο θάνατος τον σημάδεψε τη βραδιά της Πρωτοχρονιάς.

Όπως αναφέρει η dailysabah.com, ο Φατίχ Τσακμάκ, που εργάζονταν ως σεκιούριτι, κατάφερε να επιζήσει στις 10 Δεκεμβρίου από την διπλή βομβιστική επίθεση στο γήπεδο της Μπεσίκτας όπου υπήρχαν 38 νεκροί και ο ίδιος εργαζόταν εκεί εκείνη την ημέρα, στην ομάδα ασφαλείας των μέτρων για τον αγώνα Μπεσίκτας-Μπουρσασπόρ.

epithesi-konstantinoupoli

Όμως, η μοίρα τον έφερε χθες βράδυ να εργάζεται και στο κλαμπ Reina στο Βόσπορο όπου έμελλε να χάσει την ζωή του από τα πυρά του δολοφόνου. Μάλιστα, όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα, ήταν ένα από τα πρώτα θύματα της επίθεσης.

Πηγή