Επιβλήθηκε της Ελπίδας ο Έβρος Σουφλίου

1427
Νίκη με 3-0 μέσα στις Σέρρες η ομάδα του Σουφλίου
Αποστολή στις Σέρρες: Γκούντλης Νίκος

Ο Α.Σ.Α. Έβρου Σουφλίου ήταν η ομάδα που επιβλήθηκε απέναντι σ’ αυτήν του Α.Σ. Ελπίδας Σερρών στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΣΠΕΘΡ.
Ένα ευχάριστο Κυριακάτικο μεσημέρι πέρασαν κάποιοι φίλαθλοι του Σουφλίου που βρέθηκαν τις Σέρρες, καθώς είδαν τους παίχτες της αγαπημένης τους ομάδας υπό της οδηγίες του κ. Μούχλια να κερδίζουν τον αγώνα με 3-0 μέσα σε 62 λεπτά και να αποδεικνύουν την ανωτερότητά τους.

evros-soyfli-volley
Το πρώτο σετ κατακτήθηκε με 25-10 σε 22 λεπτά, το δεύτερο με 25-17 και το τρίτο με 25-11 σε 20 λεπτά αμφότερα. Με την νίκη της αυτή η ομάδα του Σουφλίου έφτασε τους 6 βαθμούς σε δύο αγωνιστικές που έχουν παίξει και βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

evros-soyfli-volley-1
Α.Σ. Ελπίδα Σερρών (Γεωργοπούλου Γεωργία): Χατζηευστρατίου (c), Αποστολίδης, Καρύδας, Παπανικολάου Ν., Καρανικόλας, Πασχαλίδης, Παπανικολάου Ο, Παντζαρίδης, Ψαθάς, Παπάζογλου, Τσότρας.
Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου (Μούχλιας Νίκος): Κοτσάνης (c), Κουτσούλας, Γκουδούλας, Πατσιάς (λ), Αλεξούδης Ιασ., Παπαδημητρίου Χαρ., Αλεξούδης Κων., Κεσούδης, Κάλφας (λ), Κάβουρας, Σαρδανίδης, Μουχταρίδης.

Τα σετ: 10-25 (22΄), 17-25 (20΄), 11-25 (20΄)