Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ., Λευτέρη Αυγενάκη

1059
Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ., κ. Λευτέρης Αυγενάκης συνοδευόμενος από κλιμάκιο βουλευτών και κομματικών παραγόντων της Ν.Δ. επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Αν. Μακεδονίας και Θράκης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, στο πλαίσιο οδοιπορικού που πραγματοποίησε στον νομό Έβρου.

lampakis-dimosxakis-avgenakis
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Λαμπάκης κατά την προσφιλή του τακτική προσέγγισης όλων των θεμάτων έξω από κομματικά τείχη και αγκυλώσεις, έθεσε μια σειρά σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν την Αλεξανδρούπολη και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης, μεταξύ των οποίων τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας και ιδιαίτερα οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, οι γραφειοκρατικές δυσκολίες που αφορούν στην κατασκευή του σφαγείου Φερών, οι δυνατότητες ανάπτυξης του λιμανιού και κατασκευής διαμετακομιστικού κέντρου με την προοπτική δημιουργίας 4.000 θέσεων εργασίας, το δημογραφικό, η αξιοποίηση της ΒΙ.ΠΕ. και το ενδεχόμενο δημιουργίας Ελεύθερης Οικονομικής Ζώνης στην περιοχή.
Επίσης, δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική για τον τρόπο παρέμβασης του κόμματος της Ν.Δ. στην πρόσφατη διαδικασία εκλογής νέου Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης και προέτρεψε στην άσκηση έντονης αντιπολιτευτικής πολιτικής με συγκεκριμένους στόχους και δράσεις που θα στοχεύουν στην ανάπτυξη της περιοχής της Θράκης αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος.