Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας Δρόμου Σχολείων των Σαπών (pics)

1097

Την προηγούμενη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, με την συμμετοχή 250 μαθητών/τριών των Δημοτικών-Γυμνασίου-Λυκείου Σαπών, πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας Δρόμου Σχολείων των Σαπών. Οι μαθητές/τριες Β’θμιας Εκπ/σης (Γυμνασίου και Λυκείου) αγωνίσθηκαν σε δρόμο 1000μ, ενώ οι μαθητές/τριες Α’θμιας (Δημοτικών Σχολείων) σε δρόμο 700μ.

agonas-dromou-sapes-1

Με μετάλλια βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι των κατηγοριών και σε όλους τους αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Στους αγώνες συμμετείχαν και δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων.

Τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης είχαν οι διευθύνσεις των σχολείων και οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών. 

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα, ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, για την συμμετοχή, την προσπάθεια και τις διακρίσεις, όπως και τους συνοδούς Δασκάλους και Καθηγητές τους.

Ευχαριστεί τον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών για την πολύτιμη συμβολή και στήριξη του αγώνα, τον πατήρ Νεκτάριο που μας τίμησε με την παρουσία του και την ευλογία που έδωσε, το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών για την διαφύλαξη της ασφάλειας και το Κέντρο Υγείας Σαπών για την ετοιμότητα παροχής ιατρικής φροντίδας στους αθλητές. 

agonas-dromou-sapes-3

Το τάγμα Εθνοφυλακής, την 388 Π.Α.Π καθώς και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν με ποικίλους τρόπους στην διεξαγωγή της εκδήλωσης, όπως και τον ιατρό Ευάγγελο Πιτακούδη για την παρακολούθηση των αθλητών.

Τέλος το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, , που βοήθησε στην εγκυρότητα των αποτελεσμάτων, καθώς και όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του και καταχειροκρότησε τους αθλητές.

Η κοινωνία των Σαπών διψά για αθλητικές δράσεις και ευχόμαστε ο αγώνας αυτός να αποτελέσει μια νέα αρχή.

agonas-dromou-sapes-2

Για την ιστορία οι νικητές/τριες:

Δρόμος Σχολείων Α’Θμιας Εκπ/σης-αγοριών:

1. Στέλιος Μαλές, 2. Κων/νος Γεωργαντάς, 3. Πέτρος Κενανίδης

Δρόμος Σχολείων Α’θμιας Εκπ/σης-κοριτσιών:

1. Θεοδώρα Κορωνίδου, Χαλήλ Μπιλγιέ, 3. Μαρία Σκουντώφ

Δρόμος Β’Θμιας Εκπ/σης-αγοριών:

1. Μουσταφά Ορτσούν, 2. Ομέρ Ομέρ, 3. Γρηγόρης Χαριτόπουλος

Δρόμος Β’Θμιας Εκπ/σης-κοριτσιών:

1. Σωτηρία Κενανίδου, 2. Αναστασία Παπαδοπούλου, 3. Ζηνοβία Τερσενίδου