Μ.Γ.Σ ΟΡΕΣΤΗΣ: Κοπή πίτας για το καλό του νέου χρόνου

602
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 13 Ιανουαρίου 2024, στην όμορφη αίθουσα του ξενοδοχείου «Αλέξανδρος» και παρουσία επισήμων, του Διοικητικού Συμβουλίου του, όλων των ποδοσφαιριστών του , πολλών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του και αρκετών φίλων του, η κοπή της πίτας για το καλό του νέου χρόνου 2024. Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Κωνσταντίνος Δευτερίγος. Την κοπή έκανε ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαργαριτίδης.
Ο μεγάλος τυχερός της πίτας ήταν ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πασχαλίδης, του οποίου το φλουρί αντιστοιχούσε σε ανδρικό ρολόϊ χειρός, προσφορά του Κοσμηματοπωλείου του κ. Αθανασίου Σιγρέκη . Την απονομή του δώρου έκανε ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Μαυρίδης.
Οι άλλοι δύο τυχεροί ήταν ο φίλαθλος Γρηγόρης Αποστολίδης, κερδίζοντας ένα αναμνηστικό φωτιστικό της ομάδας, του οποίου την απονομή έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κων/νος Βενετίδης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Διαμαντής Βαγγελούδης, ο οποίος κέρδισε δωροεπιταγή του καταστήματος αθλητικών ειδών Admiral.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν :
Ο Κώστας Αντωνακούδης, ο μεγαλύτερος ηλικιακά εν ζωή παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, 89 ετών σήμερα. Την βράβευσή του έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου κ. Παντελής Χατζημαρινάκης.
Ο Πολύμερος Δόβρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνεχίζει τη μεγάλη προσφορά του στο Σύλλογο ως μέλος της Διοίκησης, την βράβευσή του οποίου έκανε ο Αντιδήμαρχος κ. Παντελής Δημούτσης.
Ο Ηλίας Κηπουρός για την επί σειρά ετών προσφορά του ως φροντιστής. Την βράβευσή του έκανε ο πρόεδρος κ Παναγιώτης Μαργαριτίδης.
Από πλευράς επισήμων, παρόντες ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κων/νος Βενετίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Παντελής Δημούτσης, η πρόεδρος Κοινότητας Ορεστιάδας κα Ελένη Νακοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Λεβέντης , ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Μαυρίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου κ. Παντελής Χατζημαρινάκης και ο κ. Δήμος Παναγόπουλος ταμίας της ΕΠΣ .