Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης στις εργασίες της 7ης Συνόδου της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2023)

1005
Γιάννης Ζαμπούκης Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης
Με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχα σήμερα στις εργασίες της 7ης Συνόδου της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2023) «South-East Europe’s moment: Chartering a new course to prosperity & stability», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος – ΣΒΕ σε συνεργασία με το Delphi Economic Forum. Μια διοργάνωση που εξελίσσεται σταθερά σε θεσμό που καθιερώνεται στη Βόρεια Ελλάδα ως κομβικό βήμα γόνιμου δημόσιου διαλόγου σχετικά με όλα τα καίρια οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα της περιοχής των Βαλκανίων, της Ευρώπης και του κόσμου.
Στη διεξοδική συζήτηση που είχα με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Διαμαντίδη, μου δόθηκε η ευκαιρία μεταξύ των άλλων να αναπτύξω τον ρόλο του Δήμος Αλεξανδρούπολης στην περιφερειακή ανάπτυξη και διακυβέρνηση, τονίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και παρουσιάζοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που φέρνουν την Αλεξανδρούπολη στο προσκήνιο.
Ευχαριστώ θερμά την πρόεδρο του ΣΒΕ κα Λουκία Σαράντη και τον πρόεδρο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών κ. Συμεών Τσομώκο για την πρόσκληση.