Ορεστιάδα: Κάλεσμα Παναγιώτη Μαργαριτίδη / Η ομάδα είναι της πόλης!

653
Ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Panagiotis Margaritidis προχώρησε σε μία συνέντευξη-κάλεσμα τώρα που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της ομάδας και πλησιάζουν οι εκλογές, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις 20 Μάϊου.
Στην αρχή ο πρόεδρος έκανε έναν μικρό απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε:
Η αγωνιστική χρονιά στη Γ Εθνική τελείωσε με επιτυχία!
Μία χρονιά δύσκολη και απαιτητική.
Είμαστε η μόνη νεοφώτιστη ομάδα που σώθηκε! Αυτό βέβαια οφείλεται πρώτα στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό τιμ, στους συνεργάτες μας και μετά στο διοικητικό συμβούλιο.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους προανέφερα, αλλά κυρίως τους φιλάθλους μας. Αυτοί μας δίνουν δύναμη όλους μας για να συνεχίσουμε.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες της πόλης μας για την στήριξη και την υπομονή που έδειξαν στις δύσκολες στιγμές.
Στη συνέχεια πραγματοποίησε κάλεσμα ενόψει των εκλογών που θα γίνουν την Δευτέρα 20 Μάϊου στις 19:00 στο
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας:

Και την επόμενη χρονιά τους θέλουμε όλους δίπλα μας! Πρέπει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Η ομάδα δεν είναι του Μαργαριτίδη ή κάποιου άλλου!! Η ομάδα είναι της πόλης!

Βέβαια πέρα από το ανδρικό τμήμα η ομάδα έχει και γυναικείο τμήμα που αγωνίζεται στη Γ Εθνική και θέλουμε να πάει ακόμα πιο ψηλά! Υπάρχουν και οι ακαδημίες επίσης με πολλλές επιτυχίες. Όλα αυτά για να γίνουν χρειάζεται βοήθεια από όλους. Δεν περισσεύει κανείς!
Σας καλώ λοιπόν όλους την Δευτέρα 20/5 και ώρα 19:00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας να έρθετε και να στηρίξετε την προσπάθεια που κάνουμε να βλέπουμε τον Ορέστη μας στη Γ Εθνική, και γιατί όχι και πιο ψηλά σε άνδρες και γυναίκες!
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους θεσμικούς παράγοντες της πόλης που βοήθησαν και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο της πόλης κ. Διαμαντή Παπαδόπουλο, τους Αντιδημάρχους Παντελή Δημούτση, Βασίλη Ναστούλη, την κυρία Νακοπούλου Ελένη και τους ανθρώπους της Περιφέρειας για την απεριόριστη στήριξη τους αλλά και την ΕΠΣ Έβρου.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν πραγματικά ξέχασα κάποιον.
Η νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι πιο δύσκολη αλλά εμείς σοφότεροι και πιο προετοιμασμένοι!
Η Ορεστιάδα το αξίζει!
Ο ΟΡΈΣΤΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΊΖΕΙ!
VAMOS ORESTARA ΓΙΑ ΜΊΑ ΑΚΌΜΗ ΧΡΟΝΙΆ ΓΕΜΆΤΗ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ!