“Είναι στο χέρι μας”: Αισιοδοξία, χαμόγελα, πίστη για ένα ελπιδοφόρο αποτέλεσμα

1083

Αισιοδοξία, χαμόγελα, πίστη για ένα ελπιδοφόρο αποτέλεσμα που θα δώσει ώθηση και προοπτική στο δήμο Ορεστιάδας, κυριάρχησαν στο “επίσημο άνοιγμα” του εκλογικού κέντρου της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών δήμου Ορεστιάδας “Είναι στο χέρι μας” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (26 Σεπτεμβρίου 2023).

 

Δεκάδες φίλες και φίλοι της παράταξης, ένθερμοι υποστηρικτές της Κίνησης βρέθηκαν στην οδό Σκρά 12, συζήτησαν με τους υποψηφίους της Κίνησης, αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

 

Στο χαιρετισμό του ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας, Σάκης Παπανδρέου, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τη στήριξή τους, τους κάλεσε να δώσουν όλοι μαζί τη “μεγάλη εκλογική μάχη” στηρίζοντας το “καλύτερο ψηφοδέλτιο που έχει κατατεθεί στην αυτοδιοικητική ιστορία του δήμου”. Από την πλευρά του, ο δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος, Αθανάσιος Κυργιάννης, αφού ευχαρίστησε για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια τόνισε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο να συμμετέχει σε αυτή την παράταξη.

Είναι στο Χέρι μας