Δ.Παπαδόπουλος: «Κλάματα» και λάσπες ο Μαυρίδης

776

«Κλάματα» και λάσπες στον ανεμιστήρα και τις … «ανεμογεννήτριες» από τον κ. Μαυρίδη Καλή και πιθανόν αποτελεσματική είναι η αξιοποίηση των social media στα οποία επιδίδεται τελευταία ο κ. Μαυρίδης προεκλογικά, αλλά χρήσιμο είναι να κατανοούν και οι χρήστες, «τι εννοεί ο … ποιητής»!

Ισχυρίζεται ότι πρότεινε στον Επικεφαλής της Παράταξής μας, θέσεις στον διοικητικό μηχανισμό του Δήμου, προκειμένου να τον … «εξευμενίσει», όταν κατάλαβε ότι επέρχεται η ρήξη και παράλληλα -ο ίδιος ομολογεί- ότι ο κ. Παπαδόπουλος αρνήθηκε!

 

Την ίδια στιγμή μιλά υποτιμητικά για … «κλαψουρίσματα»!!! Χωρίς να εξηγεί, γιατί να … «κλαψουρίζει» κάποιος που αρνήθηκε άμεσα, ρητά και αμετάκλητα, τις προτάσεις ενός Δημάρχου, του οποίου τις ικανότητες ήδη αμφισβητούσε;

 

Σε άλλες «ευκαιρίες» του, με συστολή και όσο περισσότερο συγκεκαλυμμένα μπορεί, (γιατί ντρέπεται και λίγο), υπαινίσσεται ύποπτα συμφέροντα μελών Παρατάξεων και υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων με εταιρείες Ανεμογεννητριών(!!!). Δεν συγκεκριμενοποιεί βεβαίως τους υπαινιγμούς του και αποφεύγει να μας θυμίσει έστω και μία θετική ψήφου του Επικεφαλής μας στο Δ.Σ., υπέρ της εγκατάστασης ανεμογεννητριών.

Αντιθέτως η δική του παράταξη υπερψήφισε τις ανεμογεννήτριες μεταξύ Ν.Βύσσας και Λαγού, εσπευσμένα, χωρίς διαβούλευση και χωρίς ούτε τα ελάχιστα ανταποδοτικά οφέλη για τους Δημότες μας.

 

Προκαλούμε τον κ. Μαυρίδη, να βρει λίγο χρόνο -μέσα στον πανικό που τον διακρίνει αυτές τις ημέρες- και να θυμηθεί τα ονόματα των Υποψηφίων που αφορούν οι υπαινιγμοί του.

Αν κάποια από αυτά ανήκουν στην Παράταξή μας, να μας στείλει με ακρίβεια και την ταχυδρομική διεύθυνση προς την οποία θα απευθύνονται οι τυχόν νομικές ενέργειες που θα επιλέξουμε, για να μη χάνουμε χρόνο με ταχυδρομικές καθυστερήσεις, τέτοιες μέρες.