Αλεξανδρούπολη: Αθλητές κολύμβησης του Nautathletic Club of Alexandroupolis NOA Swimming στον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη

739
Τους αθλητές κολύμβησης του Nautathletic Club of Alexandroupolis NOA Swimming Αναστάσιο Κούγκουλο, Ευστράτιο Βολτέζο και τον προπονητή τους Κωνσταντίνο Χατζηπέτρου υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ioannis Zampoukis – Γιάννης Ζαμπούκης.
Μαζί τους μέλη Δ.Σ. του Συλλόγου και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θεόδωρος Βουρδολης.
Αφορμή της συνάντησης στάθηκε η πρόκριση τριών αθλητών του Ν.Ο.Α. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑΝΔΡΩΝ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ Θ U23 που θα πραγματοποιηθεί στο Δουβλίνο στις 11-13 Αυγούστου 2023.
Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα είναι ο Αναστάσιος Κούγκουλος, ο Ευστράτιςο Βολτέζος και ο Δανιήλ Γιορτζίδης που δεν κατάφερε να παραβρεθεί στη συνάντηση.
Οι προπονητές που θα συνοδέψουν την αποστολή που αποτελείται από 16 αθλητές και αθλήτριες είναι ο ομοσπονδιακός Άκης Οικονόμου και ο προπονητής του ΝΟΑ Κωνσταντίνος Χατζηπέτρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά σε επίπεδο Ανδρών που η #Αλεξανδρούπολης εκπροσωπείται με 3 αθλητές!
Ο δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές για την πρόκρισή τους και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία, τονίζοντας ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, όπως έχει αποδείξει, στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών για να πετύχουν τους στόχους τους και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους!