Elena Athanasiou: Οι γυναικείες τσάντες που λατρεύει κάθε κορίτσι με στυλ

1571

Τα αξεσουάρ είναι για τις γυναίκες τα απόλυτα items που μπορούν να απογειώσουν το look τους στη στιγμή. Ένα από τα πιο χρήσιμα και σημαντικά αξεσουάρ είναι οι γυναικείες τσάντες. Όταν αυτές δε είναι και επώνυμες, τότε το outfit αποκτά την απόλυτη φινέτσα που έχεις φανταστεί!

Παρακάτω θα βρεις μια σειρά από προτάσεις, με γυναικείες τσάντες και υπογραφή Elena Athanasiou, για να επιλέξεις την αγαπημένη σου!

Μια πρώτη επιλογή αποτελούν οι τσάντες «πουγκιά» , τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθημερινά και να τις συνδυάσεις με πολλά και διάφορα looks. Είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο δέρμα.

Εξίσου όμορφη επιλογή αποτελούν και οι τσάντες σε στυλ clutch και στην πιο εξελιγμένη και μοντέρνα τους εκδοχή. Είναι μικρές αλλά πρακτικές και μπορείς είτε να τις κρατάς στο χέρι είτε να τις περνάς στον ώμο ή τη μέση με ένα πρακτικό λουράκι. Είναι κατασκευασμένες από 100% γνήσιο δέρμα και διαθέτουν επένδυση γκρι σατέν φόδρας. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι οι μεταλλικές λεπτομέρειες που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

Αν αναζητάς μια μοντέρνα καλοκαιρινή πρόταση, τότε δεν έχεις παρά να τσεκάρεις την Braid Strap Baguette Mini, μια μικρή και κομψή τσάντα με μεταλλικές λεπτομέρειες. Δημιουργήθηκε για κάθε γυναίκα που αγαπά την κομψότητα και το στυλ και είναι κατασκευασμένη από 100% γνήσιο δέρμα..

Αν θέλεις κι εσύ να χαρίσεις στον εαυτό σου το καλύτερο δώρο, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Artisti Fashion Room και επίλεξε μοναδικά κομμάτια υψηλής ποιότητας, από κορυφαία brands και σχεδιαστές!