Γκουγκουσκίδου: Φιάσκο ο καθαρισμός του ρέματος στο Νεοχώρι

1098

Για τα μάτια του ίντερνετ καθαρίστηκαν λίγα μέτρα στο ρέμα του Νεοχωρίου λέει η κ Μαρία Γκουγκουσκίδου, έτσι ώστε να βγουν οι σχετικές φωτογραφίες και να αναρτηθούν για προεκλογικούς σκοπούς.

Διαβάστε τι ανέφερε:

Η δημοτική αρχή καθάρισε πρόσφατα ένα μικρό κομμάτι από το ρέμα του Νεοχωρίου, ίσα ίσα αυτό που φαίνεται μπροστά στην εκκλησία, για να βγουν οι σχετικές φωτογραφίες και να αναρτηθούν στο ίντερνετ.
Όσο για το υπόλοιπο ρέμα που διασχίζει όλο το χωριό, μήκους 214 μ, αυτό συνεχίζει να μοιάζει με ζούγκλα του Αμαζονίου, όπως βλέπουμε και στο βίντεο, εγκυμονώντας κίνδυνο πρόκλησης πλημμύρας στο Νεοχώρι, σε περίπτωση αντίξοων καιρικών συνθηκών.
Προεκλογικά έργα για το ίντερνετ …

Η δημοτική αρχή καθάρισε πρόσφατα ένα μικρό κομμάτι από το ρέμα του Νεοχωρίου, ίσα ίσα αυτό που φαίνεται μπροστά στην εκκλησία, για να βγουν οι σχετικές φωτογραφίες και να αναρτηθούν στο facebook.Όσο για το υπόλοιπο ρέμα που διασχίζει όλο το χωριό, μήκους 214 μ, αυτό συνεχίζει να μοιάζει με ζούγκλα του Αμαζονίου, όπως βλέπουμε και στο βίντεο, εγκυμονώντας κίνδυνο πρόκλησης πλημμύρας στο Νεοχώρι, σε περίπτωση αντίξοων καιρικών συνθηκών.Προεκλογικά έργα για το facebook …

Publiée par Maria Gougouskidou sur Samedi 20 octobre 2018