Η Χρύσπα μιλάει αποκλειστικά στο inevros.gr

4012

1.Πως έγινε η πρώτη επαφή σου με τη μουσική;

Από 3 χρονών άρχισα να έχω στενή επαφή με την μουσική γιατί λάτρευα τον χορό και άρχισα να μαθαίνω μπαλέτο. Στην πορεία των χρόνων με κέρδιζε όλο και πιο πολύ η μουσική και έτσι μπήκαν στο πρόγραμμα μου σιγά σιγά μαθήματα πιάνο και κιθάρας.

2.Με το τραγούδι από πότε ασχολείσαι;

Με το τραγούδι άρχισα να ασχολούμαι στο λύκειο , στις σχολικές παραστάσεις που οργανώναμε , κι αυτό γιατί είχα καλή φωνή .. σύμφωνα με τους συμμαθητές μου.. και αναλάμβανα ρόλους μέσα στην χορωδία του σχολείου.

 

3.Επαγγελματικά πότε ξεκίνησες;

Επαγγελματικά άρχισα να βλέπω και να αγαπώ το τραγούδι όταν τελείωνα το σχολείο . Όλα άρχισαν από μια συνάντηση μου επί σκηνής με την μετέπειτα δασκάλα μου στην φωνητική Σοφία Βόσσου . Εκείνη μου έδωσε το βάπτισμα του πυρός.

 

4.Θυμάσαι κάτι από την πρώτη σου εμφάνιση;

Και βέβαια τα θυμάμαι όλαααα!!!!

Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει από την αγωνία του πως θα με αντιμετώπιζε ο κόσμος που θα με άκουγε να τραγουδάω για πρώτη φορά αλλά θυμάμαι ακόμα πιο έντονα ότι μέσα μου την στιγμή που ανέβαινα στην σκηνή ένιωσα πολύ άνετα και οικεία . Αυτό ήταν ! Εκείνη την δεδομένη στιγμούλα κατάλαβα ότι έχω γεννηθεί για να τραγουδάω . Τέλος!!!

 

 

5.Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου (αν υπάρχει χαχαχα);

Ακόμα και σήμερα αγαπώ στον ελεύθερο χρόνο μου να χορεύω για να γυμνάζομαι και φυσικά να βγαίνω με φίλους για σινεμά, ποτό, καφέ και τώρα που καλοκαιριάζει μπανάκια.

6.Μιλησέ μας λίγο για το ολοκαίνουργιο κομμάτι σου «Αλαντίν»;

Είναι Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΜΟΥ!!!!

αγαπώ το concept και το στόρι αυτού του τραγουδιού. Έχει “κάτι μαγικό, κάτι δυνατό” όπως λένε και οι υπέροχοι στίχοι του Δημήτρη Μπέρη…

Η ιδέα βέβαια ανήκει στον συνθέτη του , Τεο Τζιμα !!

 

7.Που σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο;

Τα τελευταία χρόνια αγαπώ να τραγουδάω σε πιο ζεστούς χώρους πιο μικρούς και να βρίσκομαι σε διάφορα μερη της αγαπημενησ μου Κυπρου, στην Ελλάδα αλλά και οπού υπάρχουν Έλληνες .

Τα live μου έχουν χαρακτήρα πάρτι και χάρη στην μεγάλη αγκαλιά όλων σας το χειμώνα θα βρίσκομαι κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Θεσσαλονίκη, την πόλη που με αγκαλιάζει πάντα!

 

8.Πως φαντάζεσαι τη Χρύσπα σε μερικά χρόνια;

Μπορώ να σου πω πως με φαντάζομαι αύριο .. μέχρι εκεί κάνω πλάνα .. το κάθε σήμερα μας κρύβει και την νέα μας επιθυμία !!!

9.Τι να περιμένουμε από εσένα στο μέλλον;

Εμένα , με τα λάθη, με τα σωστά μου, με τα όλα μου!

10.Τι συμβουλή θα έδινες στα παιδιά που ξεκινάνε τώρα το τραγούδι;

Να είναι αυθεντικοί και σίγουροι για τις συνέπειες των αποφάσεων τους! Ακόμα και οι λάθος αποφάσεις μας κάτι μας διδάσκουν ας τολμήσουν για το όνειρο τους λοιπόν.