Ο Εβρίτης πασαδόρος του ΟΦΗ Γιάννης Δημητρούδης μιλάει αποκλειστικά στο inevros.gr

1718

12346480_10206990133764346_2230316420305336363_n1. Από που κατάγεσαι;

Κατάγομαι από τα δίκαια Έβρου και μεγάλωσα στην Ορεστιάδα

2.Γιατί επέλεξες το βόλλευ;

Έπαιξα βόλεϊ γιατί έζησα από κοντά τα χρόνια της χρυσής ομάδας της Ορεστιάδας, με τον μεγάλο αρχηγό και ηγέτη Νίκο Σαμαρά τον αετό της Ορεστιάδας

3.Πότε ξεκίνησες να παίζεις;

Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ από τα οχτώ μου χρόνια όπως και όλα τα παιδιά της ηλικίας μου, τότε όλα τα παιδιά γράφουν γραφόντουσαν στο βόλεϋ γιατί έβλεπαν πολύ μεγάλους αθλητές από κοντά και ήθελαν όλοι να μοιάσουν σε κάποιον

4.Σε ποιες ομάδες έχεις αγωνιστεί;

Έχω αγωνιστεί όπου και ξεκίνησα στον Α.Ο.Ορεστιάδας στη συνέχεια Αριστοτέλης Σκύδρας ,Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΓΕΑ Αλεξανδρούπολης, Αεκ και τώρα είμαι στον Όφη.

5.Μίλησε μας για την φετινή χρονιά στον  ΟΦΗ..

Η φετινή σεζόν στον ΟΦΗ ξεκίνησε στα ξαφνικά με τον προπονητή μου Δημήτρη Ζλατιλίδης που είναι χρόνια στον ΟΦΗ να φτιάχνει μία ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στην Α2 κατηγορία και επέλεξε παίκτες που γνωρίζονται μεταξύ τους, ταιριάζουν στην νοοτροπία και κάθε χαρακτήρας είναι διαφορετικός αλλά και συμπληρώνει τον άλλον . Περάσαμε στα μπαράζ για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς και να συνεχίσουμε σκληρά με δουλειά για να μπορέσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα ώστε να καταφέρουμε την άνοδο . Ο σκοπός είναι ότι εδώ υπάρχει οργάνωση και στηρίζουν πολύ τους αθλητές τους, ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας αν και το άθλημα δεν είναι τόσο γνώριμο σ’ αυτούς παρ’ όλα αυτά έρχονται συνέχεια στο γήπεδο.

6.Τι συμβουλή θα έδινες στα παιδιά που ξεκινάνε τώρα;

Για τα παιδιά που ξεκινάνε τώρα το βόλεϊ έχω να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό άθλημα . Να σκύψουν το κεφάλι αν τους ενδιαφέρει να κάνουν κάτι, να δουλέψουν σκληρά για να μπορέσουν να παίξουν όσο πιο ψηλά γίνεται . Τα μέρη μας έχουν αποδείξει ότι βγάζουν αθλητές υψηλόυ επίπεδου που πρωταγωνιστούν στις μεγάλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Και για το τέλος…

Ο Εβρίτης πασαδόρος του ΟΦΗ Γιάννης Δημητρούδης μιλάει αποκλειστικά στο inevros.gr

Ακόμη εύχομαι οι παράγοντες που ασχολούνται με τις ομάδες να δίνουν σημασία στις υποδομές και να μην διώχνουν τα δικά τους παιδιά (όπως είχε γίνει στην Ορεστιάδα μετά την άνοδο στην Α1, όπου η τότε διοίκηση διέλυσε τον κορμό της ομάδας που αποτελούνταν από ντόπιους παίκτες ), γιατί αυτοί είναι που θα σε στηρίξουν στα δύσκολα. Η Ορεστιάδα είναι ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστεί  στην Α1 αν γίνεται σωστή δουλειά . Οι παλιοί αθλητές βοηθάει πολύ να είναι μέσα στις διοικήσεις γιατί έχουν περάσει από τη θέση του αθλητή και τον καταλαβαίνουν καλύτερα απ’ τον καθένα.

 

 

 

Ο Εβρίτης πασαδόρος του ΟΦΗ Γιάννης Δημητρούδης μιλάει αποκλειστικά στο inevros.gr