Ο τραγουδιστής Γιώργος Λαϊνάς αποκαλύπτεται στο inevros.gr

1323


Ο Γιώργος Λαϊνάς αποκαλύπτεται στο inevros.gr1.Απο που κατάγεσαι;

Η καταγωγή μου είναι από τον ξακουστό Έβρο και συγκεκριμένα από την όμορφη Αλεξανδρούπολη.Εκεί γεννήθηκα,εκεί μεγάλωσα,εκεί ξεκίνησαν όλα!

2.Πόσα χρόνια ασχολείσαι με τη μουσική;

Η μουσική για μένα ξεκίνησε στη δευτέρα δημοτικού.Τώρα μπαίνω στα 20 οπότε πάνε τώρα 11 χρόνια.Θυμάμαι ήταν ένα απόγευμα που οι γονείς μου με πήγαν σε ένα ωδείο να δω αν μου αρέσει.Το αν μου αρέσει,το βλέπετε και σήμερα.

3.Πότε έγινε η πρώτη επαφή με το τραγούδι;

Το τραγούδι μπήκε στη ζωή μου όταν ήμουν στη πρώτη γυμνασίου που πειραματιζόμασταν με μπάντες.Τότε κατάλαβα πως το τραγούδι έρχεται και συμπληρώνει στη ζωή μου τον όρο μουσική,και μέχρι σήμερα δεν σταματάω να τραγουδάω.

4.Με τι ασχολείσαι τον ελεύθερο χρόνο σου; Έχεις κάποιο χόμπυ;

Όταν βρω χρόνο θα γυμναστώ,θα κάνω τις μουσικές παραγωγές μου, θα τραγουδήσω και ό,τι άλλο προκύψει. Η μεγάλη μου λατρεία είναι τα ταξίδια και τα αυτοκίνητα.

5.Θα πήγαινες σε τάλεντ σόου;

Δεν θα πήγαινα τόσο εύκολα.Είχα μπει στη διαδικασία να συμμετέχω κάποια στη ζωή μου και νομίζω πως δεν θα το ξανά έκανα.

Ο Γιώργος Λαϊνάς αποκαλύπτεται στο inevros.gr

6.Με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς;

Πολύ ωραία ερώτηση αυτή.Δύσκολη όμως η απάντηση,γιατί δόξα τω Θεώ η ελληνική δισκογραφία έχει πάρα πολύ καλούς και άξιους καλλιτέχνες. Ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό και θα ήθελα να συνεργαστώ είναι ο Νίκος Βέρτης.

7.Που σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο;

Αυτήν την περίοδο είμαστε σε συζητήσεις με τους συνεργάτες μου για διάφορα μαγαζιά της επαρχίας αλλά και της Θεσσαλονίκης.

8.Τι να περιμένουμε απο εσένα στο μέλλον;

Υπάρχει όρεξη για πολύ δουλειά και θα γίνουν ωραία πράγματα,τα οποία θα τα δείτε με τον καιρό

 

 

 

inevros.gr