Ο Ορέστης διαμαρτύρεται για το ντέρμπι με το Διδυμότειχο!

1166

Η έντονη διαμαρτυρία για το παιχνίδι με το Διδυμότειχο, όσον αφορά τη διαιτησία, αποτυπώνεται στην ανακοίνωση του Ορέστη.

orestis

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Μ.Γ.Σ. ΟΡΕΣΤΗ

Σήμερα στις 6-11-2016 ημέρα Κυριακή στο δημοτικό στάδιο Ορεστιάδας μπροστά σε 1200 φιλάθλους πραγματοποιήθηκε το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Ορέστη και του Διδυμότειχου, παρουσία της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου και των διοικήσεων των δύο ομάδων.

Δυστυχώς αυτό το ματς, η γιορτή του ποδοσφαίρου στο βόρειο Έβρο, δεν κρίθηκε από την ανωτερότητα κάποιας ομάδας αγωνιστικά αλλά από τα τραγικά λάθη ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ όλα εις βάρος της ομάδας μας. Αναλυτικά, στο 5´ δεν δίνει ο επόπτης Καραΐσκος καθαρό οφσάιντ στον παίκτη του Διδυμότειχου και γίνεται το 0-1 , στο 35′ καθαρή ανατροπή του Παπαγιαννίδη καθαρή παράβαση ο διαιτητής λέει “παίζεται” και το αποκορύφωμα στο 46´ ανατροπή του παίκτη μας Δαρβούδη εντός περιοχής αντί να δοθεί πέναλτι δίνει δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα στον παίκτη μας για θέατρο.

Αυτοί οι κύριοι λοιπόν σήμερα δεν σεβάστηκαν 1200 φιλάθλους δεν σεβάστηκαν τους παράγοντες της ΕΠΣ και την διοίκηση της ομάδος μας αλλοίωσαν 100% το αποτέλεσμα του αγώνα και χάλασαν μια γιορτή του ποδοσφαίρου.

Εμείς σαν διοίκηση του ΜΓΣ Ορέστη ζητάμε συγνώμη από τους παίκτες μας το προπονητικό τιμ και τους υπέροχους αυτούς φιλάθλους μας που γέμισαν σήμερα το γήπεδο και τους υποσχόμαστε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ξανά ποτέ σε κανέναν να παίζει βρώμικα παιχνίδια εις βάρος του ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ …

Με εκτίμηση Ο πρόεδρος και σύσσωμο το ΔΣ του Ορέστη Ορεστιάδας.