Νέα: Κοινωνικό Πανεπιστήμιο- Εγγραφές

1027

%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%bf

Από τον Οκτώβρη του 2016 θα ξεκινήσει στην Αλεξανδρούπολη ο ετήσιος επιμορφωτικός τομέας του προγράμματος του Κοινωνικού Πανεπιστημίου με θέμα:

“Θεραπευτικές Τεχνικές Ενδυνάμωσης”

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε 16 τετράωρες συναντήσεις ανά δεκαπενθήμερο, από τον Οκτώβριο 2016 έως τον Ιούνιο του 2017, θα συνοδεύονται από εποπτικό υλικό (διαφάνειες, ακουστικό υλικό κλπ.) και θα έχουν τη μορφή παρουσιάσεων, βιωματικών εργαστηρίων και αλληλοδραστικών συζητήσεων. Στο κλείσιμο του προγράμματος θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Ετήσιας Επιμόρφωσης.

δείτε την ιστοσελίδα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών:http://www.koinonikopanep.com/

δείτε το πρόγραμμα: https://drive.google.com/…/0Bw_stAu-5bF0dDNUS0k0RDRjNVE/view

δείτε το βίντεο:https://www.facebook.com/xbibasi/videos/1253652894685036/?pnref=story

Προϋποθέσεις

• Δεχόμαστε από τις 15 Ιουνίου 2016 έως τις 10 Οκτωβρίου 2017 αιτήσεις εγγραφών μελών άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το εθνικό, μορφωτικό, οικονομικό ή κοινωνικό επίπεδο.
• Στη σελίδα του Κοινωνικού Πανεπιστημίουhttp://www.koinonikopanep.com υπάρχει ηλεκτρονική αίτηση όπου η δήλωση συμμετοχής στη θεματική ενότητα είναι ταυτόχρονα και υπεύθυνη πράξη αυτοδέσμευσης.
• Οι σπουδαστές μπορούν να κάνουν έως και 4 απουσίες για τη χορήγηση της Βεβαίωσης Ετήσιας Επιμόρφωσης.
• Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής.
• Υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μέλη περισσότερες από μία θεματικές ενότητες με ειδική έκπτωση.
• Υπάρχει η δυνατότητα για τους σπουδαστές να εκπονήσουν προαιρετική εργασία (από ένα έως τέσσερα άτομα) σε μία υποθεματική κατηγορία κάποιας θεματικής ενότητας την οποία παρακολουθούν έχοντας τη βοήθεια και την υποστήριξη (ερευνητική και βιβλιογραφική) του ανάλογου εισηγητή. Η εργασία αυτή θα μπορεί να αναρτάται δημόσια σε ηλεκτρονικό περιοδικό με ISSN ή στην ιστοσελίδα του «Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών» και να παρουσιάζεται με μορφή προφορικής ανακοίνωσης στο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα διοργανώνεται από το φορέα κάθε δύο χρόνια.
• Απλό μέλος μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε με ετήσια συνδρομή 15 Ευρώ στο «Σύλλογο Ενεργών Πολιτών» όπου θα του παρέχεται η δυνατότητα δωρέαν συμμετοχής σε διάφορες δράσεις που διοργανώνει ο φορέας (προβολή ταινίας, εκδρομές, εκπαιδευτικές ξεναγήσεις και επισκέψεις κ.ά.).

Επικοινωνία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη συντονίστρια του νομού Έβρου, κ. Μπίμπαση Χρύσα, στο τηλ.6945779762 και στη γραμματεία του φορέα κ. Γεωργία Φωτιάδου στο τηλ. 6947449794 και 6948331801 για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση. H Σοφία Χατζηνικολάου θα είναι στην διάθεση σας για ειδικές πληροφορίες του προγράμματος στο τηλ 6947449794.
Υπάρχει ακόμα δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο email:
koinonikopanep@gmail.com