Παναγιώτης Σκαρκάλας: “Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο της νίκης”

  439

  Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού, «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και Υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου, Παναγιώτης Σκαρκάλας, συνοδευόμενος από τη νομική σύμβουλο του συνδυασμού, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης μέσα στη νόμιμα προβλεπόμενη προθεσμία και συγκεκριμένα το Σάββατο 04.05.2019 και ώρα 11:00 π.μ., τη Δήλωση Κατάρτισης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, καθώς και τον πλήρη κατάλογο των 30 υποψηφίων (17 ανδρών και 13 γυναικών) με τα νόμιμα δικαιολογητικά τους.

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως και πρώτα από όλα, τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού, για τους οποίους είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι. Η σύνθεση του συνδυασμού μας ανταποκρίνεται απόλυτα σε όσα από την πρώτη ακόμη Ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μας δηλώσαμε. Πρόκειται για μια πραγματικά Αδέσμευτη, Ακηδεμόνευτη, Ανένταχτη Δημοτική Παράταξη που δεν εξαρτάται και δεν υποκινείται από μηχανισμούς, παράγοντες, συμφέροντα ή εντολές και κατευθύνσεις τρίτων. Δεν κρύβει τίποτα άλλο παρά μόνο την ειλικρινή μας πρόθεση να καταθέσουμε τις δυνάμεις μας και να υπηρετήσουμε με εντιμότητα και όρεξη τους περήφανους συνδημότες μας.

  Ο συνδυασμός μας είναι πλήρης με πολλούς νέους και δημιουργικούς ανθρώπους στις τάξεις του αλλά και με ανθρώπους της εργασίας κι ενεργούς πολίτες που αγαπούν και ανησυχούν για τον τόπο μας. Θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα στο Δήμο μας και θα το κάνουμε!

  Από σήμερα αρχίζει ο προεκλογικός αγώνας με σαφείς πληροφορίες και ξεκάθαρα στοιχεία για τους ψηφοφόρους. Ο καθένας γνωρίζει τους υποψηφίους του κάθε συνδυασμού και αυτό πρέπει να βάλει τέρμα στη φημολογία που κάποιοι επίμονα συντηρούσαν.

  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με τις ίδιες θέσεις και δεσμεύσεις και μεγαλύτερη τώρα πια δύναμη! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς όλους εσάς που με τα συγκινητικά μηνύματα αποδοχής σας, μας δείχνετε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο! ΤΙΜΟΥΜΕ την εμπιστοσύνη σας και τη ΣΤΗΡΙΞΗ σας και μόνο επιζητούμε!

  Ζητούμε, τέλος, από  όλους τους συνυποψήφιους συνδυασμούς, με ήθος, ευπρέπεια, σεβασμό στα πρόσωπα και στη δεοντολογία να κάνουν τον εκλογικό τους αγώνα και να συμβάλουν σε ένα δημοκρατικό κλίμα μέχρι και τις εκλογές. Εμείς  δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσουμε αυτήν την πρακτική.

  «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

  Παναγιώτης Σκαρκάλας