Όταν μπείτε στον Πάπυρο στο Διδυμότειχο, θα ξεχάσετε τα βιβλιοπωλεία που ξέρατε….

  4428

  Στον “Πάπυρο” θα βρείτε πραγματικά τα πάντα που θα μπορούσε να έχει ένα σύγχρονο βιβλιοπωλείο. Στον άνετο και φιλόξενο χώρο του βιβλιοχαρτοπωλείου – κέντρου φωτοτυπίας θα περιηγηθείτε στον κόσμο του βιβλίου και όχι μόνο.

  Στην κατηγορία των σχολικών ειδών θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία που καλύπτει όλες τις “ορέξεις” των μικρών μας φίλων. Ο “Πάπυρος” έχει εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα στις κορυφαίες τσάντες Lycsac – City και Eastpak όπως επίσης στις κασετίνες Must, No Fear, Pulse, Totto, Gym με όλα τα σχέδια και όλους τους παιδικούς ήρωες έτοιμους να συνοδεύσουν τα παιδιά σας στο σχολείο!

  Τεράστια είναι και η γκάμα σε τετράδια με επωνυμίες όπως skag, no fear κτλ. Επίσης στο χώρο του καταστήματος θα βρείτε όλα τα σχολικά βοηθήματα για όλες τις τάξεις.

  Στη συνέχεια ξανοίγεται μπροστά σας ο κόσμος του βιβλίου με ελληνική και ξένη λογοτεχνία κάθε είδους. Εδώ ο “Πάπυρος” προσφέρει έκπτωση στους αναγνώστες του 10% για ΌΛΟ το χρόνο.

  Υλικά χειροτεχνίας, decoupage, είδη γραφείου, είδη δώρων για μικρούς και μεγάλους, χαρτικά και αναλώσιμα κάθε είδους και πολλά άλλα.

  Στο χώρο της εκτύπωσης τώρα, εκτός από τις ασπρόμαυρες και έγχρωμες εκτυπώσεις σε οποιοδήποτε είδος και μέγεθος χαρτιού, ο “Πάπυρος” αναλαμβάνει για εσάς την εκτύπωση προσκλητηρίων γάμου και βαπτίσεων όπως ακριβώς το φαντάζεστε. Επαγγελματικές κάρτες και διαφημιστικά έντυπα όπως και γραφιστικές υπηρεσίες και υπηρεσίες εκτύπωσης με τα ποιο επαγγελματικά στάνταρ.

  Φυσικά όλα τα παραπάνω προσφέρονται σε μοναδικά χαμηλές τιμές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στην αγορά.
  Βιβλιοχαρτοπωλείο-κέντρο φωτοτυπίες “Πάπυρος” 
  Ι.Φραγκούλη 14 Διδυμότειχο
  τηλ. 25530 26540
  Facebook page — > Εδώ