Φρίκη στην Καβάλα: Κατακρεούργησε τους παππούδες του και έκατσε ατάραχος σε παγκάκι

1104

Ο 24χρονος εγγονός σκότωσε τον παππού και τη γιαγιά του στην Καβάλα με ένα μαχαίρι και στη συνέχεια πήγε χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του σε ένα κοντινό παγκάκι και κάθισε ατάραχος. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα σημερινής εφημερίδας όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν ήταν μέσα στα αίματα και είχε μαζί του το μαχαίρι με το οποίο λίγο νωρίτερα είχε δολοφονήσει άγρια τους παππούδες του.

Η μητέρα του 24χρονου προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους δύο ηλικιωμένους χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι πήρε την απόφαση να πάει από το σπίτι να δει αν είναι καλά. Εκεί αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα και σε κατάσταση σοκ φώναζε και ζητούσε βοήθεια. Οι γείτονες την άκουσαν και έσπευσαν σε βοήθεια. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία εντόπισε τον 24χρονο να κάθεται ατάραχος σε ένα παγκάκι με το φονικό μαχαίρι κοντά του.

Ο 24χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που αφαίρεσε με τόσο άγριο τρόπο τη ζωή του παππού και της γιαγιάς του δεν έδωσε ωστόσο κάποια αιτία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός αντιμετωπίζει προβλήματα, στο παρελθόν, σύμφωνα με την εφημερίδα είχε νοσηλευτεί, δυο φορές μάλιστα μέσα σε ένα χρόνο στην ψυχιατρική κλινική της Καβάλας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως έφτασε σε σημείο να σκοτώσει τους ανθρώπους που τον μεγάλωσαν.

dikaiologitika.gr