Αλεξανδρούπολη: Δυο εστιατόρια με το Βραβείο Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας 2024

10185
Κάθε φορά που βραβεύεται μια Αλεξανδρουπολίτισα ή ένας Αλεξανδρουπολίτης -στην προκριμένη περίπτωση δύο-, βραβεύεται όλη η Αλεξανδρούπολη!!
Ο λόγος για τον Ανδρέα Ανδρέογλου και τον Χασσάν Μουαλλήμογλου που τα εστιατόριά τους Ταβέρνα του Άη Γιώργη και Almira Fish & Meat Τavern αντίστοιχα βραβεύτηκαν με το Βραβείο Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας 2024 στα βραβεία Ελληνικής Κουζίνας!
Τα δυο εστιατόρια διακρίθηκαν και επιβραβεύτηκαν μεταξύ άλλων για την ποιότητα της πρώτης ύλης, τη δημιουργικότητα, την ισορροπία των γεύσεων και την αισθητική εμφάνιση των πιάτων τους.
Η αξιολόγηση των εστιατορίων γίνεται με διεθνή κριτήρια πράγμα που σημαίνει ότι τα εστιατόρια της Ελλάδας τοποθετούνται βαθμολογικά εκεί που πρέπει σε σύγκριση με τα κορυφαία εστιατόρια του εξωτερικού, σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο και το γενικότερο επίπεδο της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής στον παγκόσμιο χάρτη.
Ο δήμαρχος Ioannis Zampoukis – Γιάννης Ζαμπούκης τους συνάντησε σήμερα στο γραφείο του για να τους συγχαρεί, και στο πρόσωπο αυτών και τους chefs τους Βασίλη Βασιλείου και Θεοδόση Ρόπουλο 👏Η Αλεξανδρούπολη και με τη βούλα στον χάρτη των γαστρονομικών προορισμών!