ΤΟΨΙΔΗΣ & ΜΕΤΙΟΣ μαζί / Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα Αρριανών

501

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία σήμερα το πρωί η γέφυρα των Αρριανών Ροδόπης.

Η παράδοση έγινε με την παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλου Τοψίδη και του Δημάρχου Αρριανών Χουσεΐν Ερδέμ.

Το συγκεκριμένο έργο είχε ενταχθεί σε χρηματοδότηση από την προηγούμενη Διοίκηση της Περιφέρειας και για τον λόγο αυτό προσεκλήθη και συμμετείχε στην τελετή παράδοσης και ο τέως Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Εν συνεχεία, ο κ. Τοψίδης επισκέφθηκε, συνοδεία του Δημάρχου, και άλλα σημεία του οδικού δικτύου όπου δρομολογούνται παρεμβάσεις από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην έδρα του Δήμου Αρριανών, στη Φιλλύρα, όπου τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Αρριάνων και στα οποία δύναται να συνδράμει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, εφόσον βέβαια συνταχθούν οι σχετικές μελέτες και πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Στο κλιμάκιο που επισκέφθηκε τον Δήμο Αρριανών με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χριστόδουλο Τοψίδη, συμμετείχαν επίσης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Νίκος Ευκαρπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα & Κτηνοτροφίας Ριτβάν Χατζή Μεμέτ, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Ψηφιακής Μετάβασης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πολιτικής Γης, Ριτβάν Μολλά Ισά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αχμέτ Οσμάν Πεχλιβάν, καθώς και ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη Βασίλης Μαυρίδης.

Επίσης, στην τελετή παράδοσης της γέφυρας συμμετείχαν η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ροδόπης Χρύσα Τσιλιγγίρη ως επικεφαλής κλιμακίου υπηρεσιακών παραγόντων, αλλά και οι ανάδοχοι του έργου.

inkomotini.news