«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

825
Δωρεάν Δράσεις Ολιστικής Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Παρέμβασης για τη σχολική κοινότητα της Αλεξανδρούπολης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
✔️Δράσεις Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης
✔️Δωρεάν Προληπτικές Ιατρικές και Οδοντιατρικές Εξετάσεις για Παιδιά
✔️15 – 19 Απριλίου 2024, Πάρκο Ανεξαρτησίας Αλεξανδρούπολης
Από τη Δευτέρα 15 έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, για να υλοποιήσει Δωρεάν Ολιστικές Δράσεις, για μικρούς και μεγάλους. Οι Ολιστικές Δράσεις για μαθητές, μαθήτριες, γονείς/κηδεμόνες αλλά και εκπαιδευτικούς της Αλεξανδρούπολης, περιλαμβάνουν:
● Δράσεις Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης και συγκεκριμένα σε εκπαιδευτική παρέμβαση πρόληψης και ευαισθητοποίησης με θέμα «Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός».
Η θεματολογία των δράσεων εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος κατά της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού «Έχεις τη δύναμη μέσα σου» σε συνεργασία με το ΝΟΥΝΟΥ Gouda και επιλέχθηκε ύστερα από διερεύνηση των αναγκών των μαθητών/ριών της περιοχής, σε στενή συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμος Αλεξανδρούπολης.
👉Οι δράσεις εκπαίδευσης και επιμόρφωσης θα υλοποιούνται στο 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο οποίος θα βρίσκεται σταθμευμένος στο Πάρκο Ανεξαρτησίας.
📆Ημερομηνίες & Ώρες: Δευτέρα 15 έως Παρασκευή 19 Απριλίου 👉09:00π.μ.–17:00 για τη συμμετοχή σχολικών ομάδων μαθητών/τριών 17:30 – 19:30 για τη συμμετοχή ομάδων ενηλίκων (γονέων/κηδεμόνων ή/και εκπαιδευτικών)
Πληροφορίες και ραντεβού:
☎️ Για τις επισκέψεις των σχολικών ομάδων, καθώς επίσης και των ενηλίκων (ατομικά ή ομαδικά), ο συντονισμός γίνεται σε απευθείας επικοινωνία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Αλεξανδρούπολης τηλ. 6933093794, 2551053043 και 25551022111