Σάρωσε ο Εθνικός στο Πανελλήνιο Κ15 και Κ19 με 10 μετάλλια!

1147

Για δεύτερη φορά πρωταθλητής Ελλάδος ο Χρήστος Κολομπρατσίδης, φέτος στο Μικτό!

Σάρωσε ο Εθνικός στο Πανελλήνιο Κ15 και Κ19 με 10 μετάλλια!!                                                                                                                                                                     

Ο Εθνικός σάρωσε με 10 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ15 και Κ19 στο Σιδηρόκαστρο  στις 2 κατηγορίες!! Η Ομάδα του Εθνικού συμμετείχε με 12 παίκτες:

 

στην Κ15 Τσατσάκη Αθανασία, Φουτζιτζή Χρυσάνθη, Μουρατίδου Άννα, Ιωαννάκη Νικολέτα, Ροδίτης Σωτήρης και ο Δαλαμπούρας Μιχάλης,

ενώ την Κ19 αποτελούσαν οι Σταθάκη Δέσποινα, Γιαντσελίδη Κωνσταντία, Βραχιώλιας Ιωάννης, Βραχιώλιας Δημήτριος, Κολομπρατσίδης Βασίλειος και Κολομπρατσίδης Χρήστος!

Όλοι οι παίκτες του Εθνικού μπήκανε στις 8άδες και σε πολλά παιχνίδια η είσοδός στους στα μετάλλια κρίθηκε σε λεπτομέρειες.

Ο Κολομπρατσίδης Χρήστος Χρυσός στο Μικτό Διπλό με συμπαίκτρια την Κασάπη Μαρία από το Δημοκρίτειο και Χάλκινο με τον Βραχιώλια Ιωάννη στο Διπλό Ανδρών.

 

Ασημένιο στο Διπλό Κοριτσιών οι Τσατσάκη Αθανασία και η Φουτζιτζή Χρυσάνθη

Χάλκινο στο Διπλό Ανδρών οι Κολομπρατσίδης Βασίλης και Βραχιώλιας Δημήτριος

Χάλκινο στο Διπλό Μικτό οι Γιαντσελίδη Κωνσταντία και Βραχιώλιας Δημήτριος

Χάλκινο στο Διπλό Αγοριών ο Δαλαμπούρας Δημήτριος σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Δάλλα  του Ρούπελ του Βασίλη Κιομουτζίδη, όπου την στρατηγική των παιχνιδιών έστησε ο Αχιλλέας Τσαρτσίδης προηγούμενος προπονητής του Εθνικού για 4 χρόνια.

Πολλά συγχαρητήρια στον άοκνο Τεχνικό του Εθνικού Σταύρο Κιλινκαρίδη που απογείωσε την ομάδα και έχει γίνει ο “μάγειρας” των επιτυχιών!!