Δημοσχάκης: Να παραμείνει η Νοσηλευτική στο Διδυμότειχο

775
Δηλώσεις παραχώρησε (24/2) στο Δελτίο Ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόραση, ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν. Δημοσχάκης, με επίκεντρο την ενημέρωση που έκανε στους Βουλευτές ο Υπ. Παιδείας, Κ. Πιερρακάκης για το επικείμενο Ν/Σ του..!
Ειδικότερα ανέφερε ότι :
-Με το επικείμενο Ν/Σ που θα εισαχθεί σύντομα στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, επαναφέρονται στον φυσικό γεωγραφικό, ακαδημαϊκό και διοικητικό χώρο τα τμήματα Δράμας, Καβάλας και Διδ/χου, τα οποία λαθεμένα υπήχθησαν το 2018 στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσ/νικης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ…
-Με αυτόν τον τρόπο, το ΔΠΘ αναβαθμίζεται και μετεξελίσσεται από την 10η πανελλαδική θέση στην 3η αντίστοιχη, υλοποιώντας την οραματική πολιτική του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη!
-Ο ίδιος, συνεχίζει να διεκδικεί όπως το Παράρτημα Νοσηλευτικής Διδ/χου- που υποβιβάστηκε σε όλα από τον ΣΥΡΙΖΑ- να υπαχθεί με το ίδιο σχήμα στο υπό ίδρυσιν τμήμα Νοσηλευτικής Αλεξ/πολης, ώστε τα πρώτα τρία (3) έτη σπουδών να γίνονται στην Πόλη των Κάστρων, το δε τέταρτο (4) έτος μαζί με τα δυο μεταπτυχιακά της Σχολής, στην Αλεξ/πολη!!
Μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=gEjwrqk64Kw