Ξεκινά το 5ο Συνέδριο Αθλητικού Τουρισμού, Χορού & Αναψυχής στην Κομοτηνή

453

Την Παρασκευή και το Σάββατο, 9 & 10 Φεβρουαρίου του 2024, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, θα λάβει χώρα το 5ο Συνέδριο Αθλητικού Τουρισμού, Χορού & Αναψυχής.

Μέσα από επιστημονικές ανακοινώσεις και σεμινάρια, το Συνέδριο έχει ως στόχο να αναδείξει την εφαρμογή των τεχνολογιών στον αθλητισμό, το τουρισμό και το χορό.

Σε αυτό το πλαίσιο, και κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν δυο κεντρικές ομιλίες, της Καθηγήτριας, Χριστίνας Παπαγεωργοπούλου, του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ. με θέμα: “Έρευνα και καινοτομία στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και της δημιουργικής βιομηχανίας» και της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας, Ρενάτα Δαλιανούδη, του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιόνιου Πανεπιστήμιου, με θέμα: «Η χρήση της τεχνολογίας στις παραστατικές τέχνες και στη μουσική βιομηχανία».
Η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου, στις 20:30 στο Αμφιθέατρο Γ. Παπαδριέλλη του Τμήματος, με πολιτιστικά δρώμενα και επιστημονικές εισηγήσεις.