ΚΑΑΥ Μάκρης Αλεξανδρούπολης – Επιστολή Πατέρα Στρατιώτη

1191

Καλησπέρα στην ομάδα του kranosgr.com

Θα ήθελα να δημοσιευθεί το παρακάτω για ενημέρωση.

Είμαι πατέρας στρατιώτη και ακούω καθε μερα τον γιο μου ολο και χειρότερα ψυχολογικά.

Κρατάνε στρατιώτες παρα την θέληση τους να παραμένουν στα ΚΑΥΥ ενω οι ίδιοι ζητάνε να γυρίσουν πίσω στις μονάδες τους και μένουν αβοήθητοι στο τελος του μηνα.

Επίσης οι εγκαταστάσεις των ΚΑΥΥ Μακρής για εν έτει 2024 ειναι απαρχαιωμένες καθώς χρίζει άμεση ανακαίνιση διάφοροι χώροι της μονάδας, καθώς μερικοί απο αυτούς είναι οι ντουζιέρες και οι τουαλέτες οπλιτών αφου με την πέραση των χρόνων και με την υγρασία να τα κάνουν αποκρουστικά στην καθημερινή χρήση τους.

Εδω να σημειωθεί οτι οι στρατιώτες αναλαμβάνουν και πόστα παράλληλα με υπηρεσιες όπου καθιστά μια κουραστική καθημερινότητα, και όσοι στρατιώτες είναι διαθέσιμοι κάποιες ώρες τους φορτώνονται διάφορες εργασίες όπως βάψιμο, κλάδεμα, σκαψίματα, κουβάλημα.

Ως πότε θα συνεχίσει αυτό;

Στέλνουμε τα παιδιά μας στρατό για να εκπαιδευτούν να μάχονται και να βοηθήσουν το κράτος στην άμυνα του με ένοπλες υπηρεσίες και οχι να γίνονται εργάτες με την ελπίδα οτι θα πάρουν εστο και μια τιμητική άδεια..

Τα στοιχεία του γονέα βρίσκονται στη διάθεση της ιστοσελίδας kranosgr

https://www.kranosgr.com/%ce%ba%ce%b1%ce%b1%cf%85-%ce%bc%ce%ac%ce%ba%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb/?fbclid=IwAR2Tq_ph0Qmeyyh1JXnZsiG47JLOMGSOY_aE9fuyC-sUa-h8BtC15YLgtmY