Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024: Ιουλία Καλλιμάνη, Ήβη Αδάμου και αναμένεται απάντηση από την Έλενα Παπαρίζου

2715

Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024: Ιουλία Καλλιμάνη, Ήβη Αδάμου και αναμένεται απάντηση από την Έλενα Παπαρίζου.

Πιθανόν αρνητικά απάντησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην πρόταση να είναι Βασίλισσα

Για μια ακόμη φορά η Ξάνθη, προετοιμάζεται για τον μεγαλύτερο θεσμό της Βορείου Ελλάδος που είναι οι Θρακικές Λαογραφικές Γιορτές και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η πόλη μας θα υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες και καρναβαλιστές που θα γίνουν η αφορμή για να φιγουράρει το όνομα της στο Πανελλήνιο και όχι μόνο. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες , φέτος το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα ανατεθεί στις Ιουλία Καλλιμάνη και Ήβη Αδάμου , ενώ το Κέντρο Πολιτισμού αναμένει απάντηση και από την Έλενα Παπαρίζου.

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει πρόταση ώστε να έρθει για βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού η Ζωζώ Σαπουντζάκη και μάλλον η απάντηση είναι αρνητική.

Την παρουσίαση της παρέλασης ίσως να αναλάβει ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με συμπαρουσιαστή κάποιον από την Ξάνθη.

Όλα όσα σήμερα παρουσιάζουμε απορρέουν από πληροφορίες μας χωρίς μέχρι στιγμής το πρώην Κέντρο Πολιτισμού νυν Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης να έχει επιβεβαιώσει με κάποια επίσημη ανακοίνωση τα ονόματα των καλλιτεχνών και απλά περιμένουμε να δούμε αν κάτι έκτακτο διαφοροποιήσει τα αρχικά σχέδια.

Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024: Ιουλία Καλλιμάνη, Ήβη Αδάμου και αναμένεται απάντηση από την Έλενα Παπαρίζου. Πιθανόν αρνητικά απάντησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην πρόταση να είναι Βασίλισσα