Δεν αποκλείονται χιονοστρώσεις σε αρκετές περιοχές βορειότερα από την πόλη της Αλεξανδρούπολης

692

Το Σάββατο στον Ν. Έβρου θα ξεκινήσει με πυκνές νεφώσεις, οι οποίες αρχικά θα δίνουν βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης. Από τις προμεσημβρινές ώρες και μετά περιμένουμε κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας🌡️, με αποτέλεσμα οι βροχές σταδιακά να μετατραπούν σε χιονοπτώσεις ασθενούς έως μέτριας έντασης, οι οποίες θα εκδηλώνονται μέχρι και αργά το βράδυ.

Δεν αποκλείονται χιονοστρώσεις σε αρκετές περιοχές βορειότερα από την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Στην Αλεξανδρούπολη τις βραδινές ώρες ίσως εκδηλωθούν νιφαδοπτώσεις-ασθενείς χιονοπτώσεις. 

📌 Στο νησί της Σαμοθράκης βροχερός καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας, με έντονες χιονοπτώσεις αρχικά σε μεγάλο υψόμετρο, στο όρος Σάος, οι οποίες μέχρι το βράδυ θα κατέβουν σε πολύ χαμηλά υψόμετρα(πιθανόν και σε πεδινές περιοχές στα βόρεια τμήματα του νησιού).

📌 Οι βόρειοι άνεμοι θα έχουν ένταση 6-7 bf και πιθανόν στην περιοχή του θρακικού 8-9 bf. 

📌Σταδιακή βελτίωση του καιρού από τα ξημερώματα της Κυριακής σε όλο το νομό Έβρου. Την Κυριακή περιμένουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια μέσα στην ημέρα, αλλά με αρκετό κρύο. 

https://sites.google.com/view/meteothrace/home/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%B8%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82?fbclid=IwAR2WaooyiYibZTm5QdeVqtwS1G7BDWL8ezKEeZW729RDkq0_ztt_gotTE8c