Επαφές σε Θάσο, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, είχε ο περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης

550

Σειρά συναντήσεων στο γραφείο του στην Κομοτηνή, στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, αλλά και στη Θάσο είχε σήμερα (18/01) ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης συνάντησε την Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κα Μαρία Συρεγγέλα, τον Γενικό Γραμματέα Δασών του ΥΠΕΝ κ. Στάθη Σταθόπουλο, αλλά και την Πρέσβη της Ολλανδίας στην Ελλάδα Sussana Terstal.
Σε όλες τις συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα ανάλογα με την ιδιότητα του/της κάθε επισκέπτη/τριας πάντα βέβαια σχετικά με την αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τις διασυνορακές της σχέσεις καθώς και το περιβαλλοντικό της προφίλ.
Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Diaxon κ. Γεώργιο Γεωργίου και άλλους επιτελείς του ομίλου, ενώ η ημέρα είχε ξεκινήσει ακόμη νωρίτερα το πρωί από το νησί της Θάσου, το οποίο επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας έχοντας θεσμικές επαφές και συναντήσεις.
xronometro.com