Με Χρυσό και Ασημένιο ο Βραχιώλιας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Διεθνές της Κύπρου!

740

Με Χρυσό και Ασημένιο ο Βραχιώλιας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Διεθνές της Κύπρου!

Ο αθλητής του Εθνικού της Αντιπτέρισης, Βραχιώλιας Γιάννης μετά την κλήση του στην Εθνική Ομάδα και τη συμμετοχή του στο Βαλκανικό της Βουλγαρίας, αγωνίστηκε στο Διεθνές της Κύπρου κατηγορία Κ15 από τις 13/12 μέχρι 16/12.

Ο αθλητής μας κατάφερε να φτάσει σε δύο τελικούς της διοργάνωσης στο Μεικτό με την αθλήτρια ‘Αννα Χοτζούδη και στο Διπλό Aνδρών με τον Ζήση Πέγιο. Στο Μεικτό σε έναν συγκλονιστικό αγώνα μεταξύ των 4 αθλητών της Εθνικής Ελλάδος έχασε στην παράταση στο 3ο σετ με 24-22, ενώ στο Διπλό Ανδρών κερδίσανε το Διπλό των Πολωνών με 21-18, 21-17. Ευχόμαστε στον αθλητή μας να συνεχίσει να διαπρέπει. Όλη η ομάδα είναι μαζί του. Παράλληλα, προσδοκούμε σε διακρίσεις αθλητών της ομάδας μας και σε άλλες ηλικιακές κατηγορίες!!

Συγχαρητήρια στην ψυχή της ομάδας τον Τεχνικό Σταύρο Κιλινκαρίδη και φυσικά σε όλους τους αθλητές της ομάδας που στηρίζουν τον αγώνα των συναθλητών τους!! Ευχαριστούμε την Κυπριακή Ομοσπονδία για την άρτια διοργάνωση και για τη φιλοξενία των αθλητών της Εθνικής μας Ομάδας!!