Ασπρονέρι Διδυμοτείχου: Χωρίς νερό – Με διαδικτυακές αψιμαχίες δημοτών και υδροφόρα του στρατού

1159
Ο Νοέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας για τους κατοίκους του Ασπρονερίου γιατί παρατηρούνται συχνές και επαναλαμβανόμενες διακοπές ύδρευσης.

Η ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου δεν έχει ενημερώσει μέχρι σήμερα με επίσημη ανακοίνωση τους κατοίκους, για τους λόγους που υπάρχουν τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Η τοπική κοινότητα Ασπρονερίου με μια ανακοίνωση της στις 1 Νοεμβρίου αναφέρει ότι υπεύθυνος φορέας για την ύδρευση είναι η ΔΕΥΑΔ και ότι τέσσερα χωριά, Ασπρονέρι, Γιατράδες, Βρυσικά και Σαύρα, υδροδοτούνται με την ίδια γεώτρηση ενώ θα έπρεπε να λειτουργεί ακόμη μία.

Αποτέλεσμα των συχνών διακοπών είναι να υπάρχουν και διαδικτυακές αψιμαχίες μεταξύ δημοτών στο fb, για το ποιος είναι υπεύθυνος για την συγκεκριμένη κατάσταση, που ορισμένες φορές ξεπερνούν τα όρια και γίνονται υπερβολικές.

Σε σημερινή της ανακοίνωση η κοινότητα Ασπρονερίου ενημερώνει τους κατοίκους του χωριού ότι ο Δήμος Διδυμοτείχου θα στείλει υδροφόρα του στρατού για οικιακή χρήση και στις απογευματινές ώρες θα μοιραστούν εμφιαλωμένες συσκευασίες νερού σε κάθε οικογένεια.
Οι σχετικές ανακοινώσεις:
ΔΕΥΑΔ: Δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση στην σελίδα της δημοτικής επιχείρησης.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ: Υπάρχουν δύο ανακοινώσεις:
1 Νοεμβίου 2023
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ( ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ – ΓΙΑΤΡΑΔΕΣ, ΒΡΥΣΙΚΑ – ΣΑΥΡΑ) ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΥΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΥΔΡΟΝΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ.ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΒΡΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΔΕΥΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ !!!
20 Νοεμβρίου 2023
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ο Δήμος Διδυμοτείχου έχει στείλει υδροφόρα του Στρατού για να προμηθευτεί νερό το χωριό για ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ, το νερό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ… ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ θα μοιραστεί σε όλες τις οικογένειες του χωριού μέχρι αργά το απόγευμα…
Η υδροφόρα βρίσκεται σε στενό απέναντι από την Κοινότητα έχει δεξιά και αριστερά βρύσες που μπορείτε να γεμίσετε νερό…
️ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ