Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ: Μετάλλια και χαμόγελα πλημμύρισαν το γραφείο του δημάρχου Αλεξανδρούπολης

804
Μετάλλια και χαμόγελα πλημμύρισαν το γραφείο του δημάρχου με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τους αθλητές που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ!
Οι Ηλίας Τζιογκιγκίδης 🥈, Αλέξανδρος Γκρισιουκίδης 🥉, Ανδρέας Παντελίδης 🥉, Αμαλία Αλκια 🥉, Αντώνης Σαλάι 🥉, Νίκος Γκρισιουκίδης 🏅, Ηλίας Τσακαλίδης
🏅
συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μεικτών πολεμικών τεχνών που για πρώτη φορά φιλοξενήθηκε στη χώρα μας και μάλιστα στην Αλεξανδρούπολη, αποκομίζοντας μετάλλια , διακρίσεις μα κυρίως μοναδικές εμπειρίες!
Τα παιδιά που τα συνόδευε ο προπονητής τους Άρης Παντελίδης μοιράστηκαν με τον δήμαρχο τα όσα έζησαν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, τις νίκες τους αλλά και τις ήττες τους από συναθλητές τους προερχόμενους από όλον τον κόσμο!
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι με τις διακρίσεις των αθλητών μας που είναι μέλη της 🇬🇷ομάδας, η χώρα μας βρέθηκε σε κατάταξη στην 4η θέση στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ΜΜΑ!
Ο δήμαρχος Ioannis Zampoukis – Γιάννης Ζαμπούκης συνεχάρη τα παιδιά για τις επιτυχίες, τη συνεχή τους προσπάθεια και τη στοχοπροσήλωση και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην κατάκτηση των επόμενων στόχων 🎯