Θύμα του Daniel και η 87η ΔΕΘ, προς αναβολή και οι εκλογές για τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

829

Οι εξελίξεις στη Θεσσαλία είναι αναμενόμενο να οδηγήσουν στην αναβολή, την ώρα πάντως που στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται οι προεκλογικές δράσεις και τα κομματικά στελέχη είναι σε ρυθμούς εκλογών, χωρίς ωστόσο να κάνουν δημόσιες εκδηλώσεις και να προκαλούν.

Και την ίδια ώρα αναβάλλονται η μία μετά την άλλη οι παράλληλες εκδηλώσεις και τα εγκαίνια περιπτέρων στην 87η ΔΕΘ, που πέφτει κι αυτή θύμα της θεομηνίας. Πάντως εγκαίνια ΔΕΘ χωρίς πρωθυπουργό πρέπει να είναι πρώτη φορά που θα γίνουν, όπως γίνουν και εάν γίνουν, διότι οι εξελίξεις τρέχουν και όλα μπορούν να αλλάξουν.

Προς αναβολή πηγαίνουν και οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο κόμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει γίνει οι σχετικές προτάσεις από τον Νίκο Παππά και τον Στέφανο Τζουμάκα και ερευνώνται νέες ημερομηνίες από τα αρμόδια όργανα.

 

Το βλέμμα και το μυαλό όλων τώρα είναι στις δοκιμαζόμενες περιοχές και στους πληγέντες συμπολίτες μας. Η ευαισθητοποίηση όλων είναι ένα θετικό σημάδι σε αυτές τις πολύ δύσκολες μέρες… Ορισμένοι που επιμένουν να κάνουν εγκαίνια αυτές τις μέρες, να στήνουν πάρτι, χορούς και πανηγύρια πρέπει να επανεξετάσουν τα αντανακλαστικά τους. Ο προγραμματισμός όλων ανατρέπεται όταν έχουμε τέτοια γεγονότα στον τόπο μας. Κάπου υπάρχει και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο, υπάρχουν και όρια και δεν ζούμε σε γυάλα. Επειδή δεν επλήγη η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία, σημαίνει ότι δε θα νεκρώσουμε, όχι ότι όλα πάνε πρίμα και καθένας τον χαβά του. Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει… Σας βλέπει κι ο κόσμος.