2016: Η κατασκευή ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου υψηλών προδιαγραφών…

829

 

Ας θυμηθούμε τα πρώτα βήματα του θέματος που ”καίει” και ”κόβει”…απ ότι φαίνεται… αυτή την στιγμή την Αλεξανδρούπολη.

2016: Η κατασκευή ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου υψηλών προδιαγραφών…

2023: Διαμαρτυρίες…

 

05 / 07/ 2016 Άρθρο – ΕΡΤ ΟΡΕΣΤΙΆΔΑ

Την κατασκευή ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου υψηλών προδιαγραφών στην Αλεξανδρούπολη, ανακοίνωσε σήμερα από την Αλεξανδρούπολη κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Π-ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης.
Το έργο είναι συνολικού ύψους περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ και θα καλυφθεί από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, ενώ η χωρητικότητα του θα είναι περίπου 1.300 θέσεων. Την μελέτη και την κατασκευή του έργου θα αναλάβει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ενώ εκτιμάται πως η ολοκλήρωση του θα γίνει μέχρι τέλος του 2018.

«Η Αλεξανδρούπολη χρειάζεται ένα κλειστό γυμναστήριο υψηλών προδιαγραφών δεδομένου ότι, διακρίνεται και στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό μέσω της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού,» είπε ο κ. Παυλίδης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ευάγγελο Λαμπάκη το νέο κλειστό γυμναστήριο θα κατασκευασθεί σε μια έκταση επτά (7) στρεμμάτων πλησίον του νέου κολυμβητηρίου της πόλης.

«Ο καλύτερος χώρος για να κατασκευαστεί αυτό το γήπεδο ύψους 13 μέτρων είναι δίπλα στο κολυμβητήριό μας. Υπάρχει διαθέσιμος χώρος 7 στρεμμάτων που εξυπηρετεί τον συντελεστή δόμησης και θα συγκεντρώσουμε εκεί όλα τα αθλήματα, κολύμβηση, βόλεϊ, χάντμπολ, μπάσκετ και ενδεχόμενα και την ενόργανη γυμναστική» είπε ο κ. Λαμπάκης και τόνισε πως «θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε και σωστά και γρήγορα να παραδώσουμε το έργο.»
Αύριο το πρωί ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης θα συναντηθεί με τον Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού .

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου