1o Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης καλλωπίστηκε εξωτερικά – Το ευχαριστήριο μήνυμα της διευθύντριας του σχολείου κ. Βάνα Γκοντσίδου

722
Το ευχαριστήριο μήνυμα της διευθύντριας του σχολείου κ. Βάνα Γκοντσίδου.
Ήταν όνειρο και έγινε πραγματικότητα… Το εμβληματικό κτήριο, το 1o Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης καλλωπίστηκε εξωτερικά. Και δεν ήταν μια εύκολη εργασία…το κτήριο που ανεγέρθηκε το 1928, στέκει εκεί στην όμορφη γειτονιά, αγέρωχο και παρά τα 95 του χρόνια χρειάζεται λίγη φροντίδα ώστε να συνεχίσει να εντυπωσιάζει τους περαστικούς,να θυμίζει τα ωραία μαθητικά χρόνια σε παλιότερες γενιές και βέβαια να προσφέρει ελληνική παιδεία στα παιδιά της περιοχής ευθύνης του.
Το κτήριο δεν μπορεί να δεχτεί παρεμβάσεις που θα μεταβάλλουν την όψη του, εφόσον ελέγχεται από την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ)
Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ.Γιάννη Ζαμπούκη για το ενδιαφέρον που έδειξε στα πολλαπλά προβλήματα που έχει το σχολείο και τον Ioannis Naitidis που εδώ και πολλά χρόνια προσπαθεί να υπερπηδήσει εμπόδια και να βοηθήσει.
Eυχαριστιες πολλές στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης για τις ενέργειες ώστε ο ελαιοχρωματισμός να ενταχθεί σε πρόγραμμα,τον επιβλέποντα ανάδοχο κ. Π.Μιχαηλίδη και προπάντων τους εργάτες που με θερμοκρασίες καύσωνα ολοκλήρωσαν το έργο τους.
Οι εργασίες θα συνεχιστούν με μικρές λεπτομέρειες στον αύλειο χώρο ευελπιστώντας σε βελτίωση του οδοστρώματος και των γηπέδων…