Ένα παράδειγμα δύναμης και αφοσίωσης ο καταγόμενος από τον Χανδρά Ορεστιάδας διεθνολόγος Σταμάτης Γεωργούλης

1694

Γράφει ο Σταύρος Παπαθανάκης

Στο Μοναστήρι της Αγίας Σκέπης-Αγίας Παρασκευής βρέθηκε ο διεθνολόγος Σταμάτης Γεωργούλης για την παρουσίαση των βιβλίων του εκδοτικού οίκου ΕΛΛΩΔΙΑ, που ίδρυσε ο ίδιος και διευθύνει τώρα ο γιος του Χρήστος Γεωργούλης!

Ένας εκδοτικός οίκος με ξεχωριστό θρακικό ενδιαφέρον, που μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο της Δρ.Ελένης Φιλιππίδου «ΤΟ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΥΣΣΑ ΕΒΡΟΥ»! Μια σημαντική μελέτη από τις ελάχιστες του είδους και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στον εκδοτικό οίκο όσο και στην ερευνήτρια  με το υψηλό επιστημονικό και ακαδημαϊκό κύρος Ελένη Φιλιππίδου! ΕΝΑ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ!

Οι συμβολισμοί όμως δεν σταματάνε εδώ! Υπάρχουν και στο πεδίο της πολιτικής καθώς υπάρχουν παραδείγματα που χρήζουν ιδιαίτερης υπογράμμισης! Αυτό θα πρέπει να κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, που θα πρέπει να επιβραβεύσει τον συμπατριώτη μας διεθνολόγο που ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας!

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ,ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ!

Με τέτοια παραδείγματα μπορεί να ελπίζει η πολιτική στη λυτρωτική ανανέωση και αναγέννηση της,που ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΟΧΩΣ ΗΘΙΚΗ!

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!

https://voreasmagazin.blogspot.com/2023/07/blog-post_332.html?spref=fb&fbclid=IwAR2uudu4oilWCxnVcl5aQP6WpR0qpejX-pzwWN-ok3SYPt3mdAa-d0MVaXQ