Ξεκίνησε η ”συζήτηση” στις Φέρες ; – Πρόταση – Πρόσκληση σε όλους από τον Κώστα Αλεξανδρή

700
Μια πρωτότυπη πρόταση κατέθεσε πριν λίγες μέρες σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο fb ο Κώστας Αλεξανδρής.
Μια πρόταση για συζήτηση από όλους τους ενδιαφερόμενους για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα του Δήμος Αλεξανδρούπολης.
Η πρόταση – πρόσκληση κατατέθηκε από τον ίδιο ως δημότης του δήμου Αλεξανδρούπολης και όχι ως προέδρου του αγροτικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης μιας και ο σύλλογος είναι σε αδράνεια και πρέπει να πάει σε εκλογές.
Η πρόταση Αλεξανδρή:
”Ξαφνικά το τελευταίο διάστημα παρατηρώ ένα έντονο ενδιαφέρων ανθρώπων που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία των τοπικών αυτοδιοικητικών εκλογών .
Μέχρι εδώ όλα θετικά , πραγματικά όμως θα ήθελα να δω κάποιους από όλους αυτούς συμπεριλαμβανομένου και του πρώην αλλά και του νυν αντιδημάρχου πρωτογενούς τομέα , να διαμορφώσουν μια πρόταση για το πως βλέπουν την συνολική ανάπτυξη του τόπου μέσα από την διαδικασία ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή .
Ζητάω λοιπόν από όλους εσάς που θα συμμετέχετε στην εκλογική διαδικασία να αναλύσετε τις σκέψεις σας και τα προγράμματα των παρατάξεων σας και να τοποθετηθείτε δημόσια με οποίο τροπο θέλετε για τα αρδευτικά και αποστραγγιστικά έργα που έγιναν η δεν έγιναν ή για αυτά που πρέπει να γίνουν για την μέχρι και σήμερα διαχείριση των δημοσίων αγροτικών εκτάσεων και την από εδώ και πέρα νόμιμη διαχείριση και αξιοποίηση τους και για οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί και θέλετε να αλλάξετε η να βελτιώνεται με την παρουσία σας στην τοπική αυτοδιοίκηση!”
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Αντιδημάρχου Φερών και Πρωτογενούς τομέα Δημήτρη Κολγιώνη στην πρόταση του Κώστα Αλεξανδρή:

 

”Αποδέχομαι την πρόσκληση του Προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Άλεξ/πόλης Κώστα Αλεξανδρή (δεν είμαστε σε συνεννόηση).
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μια συζήτηση για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα του Δήμος Αλεξανδρούπολης.
Είμαι ανοιχτός σε μια τέτοια συζήτηση είτε αυτή πραγματοποιηθεί σε τηλεοπτικά πάνελ ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο (π.χ. πλατεία #Φερών, θέατρο Κοτζιά ή σε οποιοδήποτε οικισμό επιθυμούν οι εμπλεκόμενοι).
Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα ήταν πάντα προτεραιότητα μου και το απέδειξα στην πράξη.”
Η διευκρίνηση του Κώστα Αλεξανδρή:
”Ο Νυν αντιδήμαρχος πρωτογενούς Κολγιωνης Δημητρης αποδέχτηκε δημόσια την πρόσκληση ,πρόκληση την οποία να ξεκαθαρίσω εκανα ως Αλεξανδρης Κωστας και όχι ως προεδρος του αγροτικού συλλόγου μιας που ο συλλογος είναι σε αδράνεια και πρέπει να πάει σε εκλογές .
Επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να ξεφύγουμε από τον λαϊκισμό ,να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος και να αναπτύξει η κάθε παράταξη αλλά και υποψήφιος τις θέσεις , προτάσεις αλλά και απόψεις τους για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή .
Ελπίζω και εύχομαι να πράξουν και οι υπόλοιποι το ίδιο .”
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Από προεκλογική σύσκεψη στις εκλογές του 2019, του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥς – ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ