KAAY Αλεξανδρούπολης: ”Όλη η πόλη είναι εδώ;” – Καταγγελίες σε συλλόγους εστίασης

12148

Του Ηλία Προύφα

Νέο περιστατικό με πολίτες που εισέρχονται σε ΚΑΑΥ.

Αυτή τη φορά η καταγγελία έρχεται από την Αλεξανδρούπολη όπου και σε αυτό το ΚΑΑΥ, φέρεται να εισέρχονται πολίτες.

Όπως αναφέρει Αξιωματικός με δύο μικρά παιδιά, ξαπλώστρα δεν υπάρχει για δείγμα και αυτό λόγω πολιτών, που βρίσκονται εκεί.

Δε γνωρίζουμε εάν ισχύει κάτι τέτοιο και για την Αλεξανδρούπολη, θα περιμένουμε όμως τις όποιες απαντήσεις του ΓΕΣ και της 12ης Μεραρχίας.

Η ενημέρωση που έχουμε από στελέχη για ΚΑΑΥ και Λέσχες και την είσοδο πολιτών σε όλη τη χώρα είναι πολλά. Στη Σάμο το θέμα απασχόλησε και γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή του συναδέλφου Γιάννη Νέγρη.

Ήδη όπως μαθαίνουμε για την είσοδο μη δικαιούχων σε ΚΑΑΥ και Λέσχες σε διάφορες περιοχές της χώρας, έχουν γίνει οι πρώτες καταγγελίες στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων, για διαφυγόντα κέρδη.

Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr

”Είμαι Αξιωματικός του στρατού ξηράς που υπηρετώ στην Αλεξανδρούπολη, είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά 4 και 6 χρόνων και σας γράφω γιατί η κατάσταση στα ΚΑΑΥ Αλεξανδρούπολης δεν πάει άλλο, και τι εννοώ ότι μέσα στα ΚΑΑΥ μόνο στρατιωτικοί δεν είναι, προσπαθώ να βρω εδώ και μια εβδομάδα ομπρέλα και ξαπλώστρες να κάνω μπάνιο με την οικογένεια μου και δεν υπάρχει ούτε δείγμα, γιατί αυτό; γιατί μέσα στα ΚΑΑΥ είναι όλη η πόλη πλην στρατιωτικών, όλοι είναι μέσα πολίτες, γνωστοί γνωστού και πάει λέγοντας που δεν έχουν καμία σχέση.

Με αποτέλεσμα εμείς που έχουμε δικαίωμα να είμαστε εκεί να μην μπορούμε να πάμε. Έχω διαμαρτυρηθεί πολλές φορές αλλά τίποτα.”

https://www.kranosgr.com/kaay-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7%cf%82-%cf%8c%ce%bb%ce%b7-%ce%b7-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b7-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%b4-2/?fbclid=IwAR360DJiQLLsiu5-uwphDhr0Y20gz4ubrAzOiICf1Vo6Kme-tJ1r81U1X4U