Αλεξανδρούπολη: Από τις 7 έως τις 14 Ιουλίου – Ναυτική Εβδομάδα!

2127
Από τις 7 έως τις 14 Ιουλίου η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει τη Ναυτική Εβδομάδα!
Με μια ξεχωριστή συναυλία από τη μοναδική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην πλατεία του Φάρου την Παρασκευή 07.07.2033, ώρα 21.00, ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τη Ναυτική Εβδομάδα που διοργανώνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης από τις 7 έως τις 14 Ιουλίου 2023.
Νωρίτερα στις 8.00 μ.μ. στο εκκλησάκι του Αγίου Εύπλου θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Άνθιμου και ρίψη στεφάνου στη θάλασσα εις μνήμη και τιμή των χαμένων ναυτικών.
Τις εορταστικές εκδηλώσεις θα τιμήσει επίσης, με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργος Μαρινάκης, καθώς το Σάββατο 08.07 η βραδιά είναι αφιερωμένη στην Κρήτη και την πόλη του Ρεθύμνου.
Η Ναυτική Εβδομάδα που αναβίωσε πέρσι το καλοκαίρι μετά από πολλά χρόνια ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιείται και φέτος με στόχο να αναδείξει τη ναυτοσύνη και την ιδιαίτερη σχέση της Αλεξανδρούπολης και των ανθρώπων της με τη θάλασσα. Το φετινό πρόγραμμα, εκτός από συναυλίες, μαγειρική, βραδιές ποίησης και βιβλίου, περιλαμβάνει επίσης ιδιαίτερες δράσεις και δραστηριότητες που έχουν ως επίκεντρο το παιδί και το παιχνίδι πλάι στο κύμα, ενώ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου με τη συναυλία των αγαπημένων ερμηνευτών Γιώργου Γιαννιά και Γιώργου Παπαδόπουλου στην πλατεία του Φάρου με ελεύθερη είσοδο για όλους!
Δείτε το πρόγραμμα της Ναυτικής Εβδομάδας 2023 του Δήμου Αλεξανδρούπολης εδώ:
*Θερμές ευχαριστίες στον μαθητή του ΕΝΕΕΓΥΛ Στέφανο Μαραβέλια για το εικαστικό της αφίσας! 🙏