Ε.Μ.Ε Έβρου: Μια χρονιά γεμάτη σε δραστηριότητες

641
Μια χρονιά γεμάτη σε δραστηριότητες ήρθε στο τέλος της.
Ολοκληρώθηκε με δύο γιορτές βράβευσης των μαθητών και μαθητριών μας που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας τη χρονιά που πέρασε:
“ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ”
“Παιχνίδι & Μαθημαιτκά – Μικρός Ευκλείδης”
“ΥΠΑΤΙΑ”
“ΘΑΛΗΣ”
“ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ”
Σάββατο 17 Ιουνίου το απόγευμα στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ορεστιάδας και
Κυριακή 18 Ιουνίου το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης στην Αλεξανδρούπολη
Παράλληλα, παρουσιάστηκαν και τα 💯 σχέδια των παιδιών που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό σχεδιασμού του ΝΕΟΥ λογοτύπου της ΕΜΕ Έβρου και τα 10 επικρατέστερα!
Στο τέλος βραβεύτηκαν τα 5 καλύτερα λογότυπα (λεπτομέρειες σε προηγούμενη ανάρτηση)
(όλα τα σχέδια σε προηγούμενη ανάρτηση και σε pdf εδώ: https://drive.google.com/…/1qXw8gWJAEeNRxdhlpPi…/view…)
Στην Αλεξανδρούπολη, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κος Ζαμπούκης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας ,Νεολαίας και Φιλοζωίας κος Βουρδόλης Θεόδωρος, εκ μέρους του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, ο πατέρας Θεολόγος, εκ μέρους της Διευθύντριας Δευτεροβαθμιας Εκπαίδευσης Έβρου ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων κος Ολπασιανλής Αναστάσιος, ο βουλευτής κος Μαλτέζος Μενέλαος. Τέλος, εκ μέρους των χορηγών της ΕΜΕ Έβρου (Ramada Thraki Plaza, DutyFree ,METKE (Μεταλλικές Κατασκευές Τσουλκανάκη),ΚΤΕΛ, ΠΡΙΣΜΑ) παρών ήταν ο κος Γιορδαμλής Χρήστος της ΠΡΙΣΜΑ Ηλεκτρονικά.
Εκ μέρους της ΔΕ της ΕΜΕ Έβρου,
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους γονείς και κηδεμόνες τους, τους δασκάλους και καθηγητές τους και τις διευθύνσεις των σχολείων τους!